2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی یا با عشق

452 بازدید | 20 پست

به نظرتون ازدواج سنتی بهتره یا با عشق و چرا؟

به نظر خودم که با عشق حتی توی دین زردشت هم گفته شده که همسر خویش را خود برگزین 🚶‍♀️

با این #ماه که هنوز هم این شهر را تحمل میکند؛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا عشق کلا با ازدواجی ک مامان وخاله خان باجی ممکنه انتخاب کرده باشه ۱۰۰ جا خواستگاری رفته باشه هیچ علاقه عمیقی بینمون نباشه نمیتونم کناربیام

رفیق هرنوعش،با هرنوعی گشتیم ودیدیم ک تهش با زخمی تنهاییم:)

من از ازدواج سنتی خوشم نمیاد چون باید منتظر باشی ببینی طرف توی جلسه اول از ظاهرت خوشش میاد یا نه، بعد یهو برن غیب بشن یجوریه. آدم حس بدی پیدا میکنه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

عشق جکی بیش نیست۰۰۰۰۰

به نظر منم عشق توهم ذهنی ماعه که بیش از حد وابسته میشیم...

اما خیلی ها میگن وجود داره🚶‍♀️

با این #ماه که هنوز هم این شهر را تحمل میکند؛

سنتی هم خودت انتخاب میکنی دیگه حداقلش معلومه  قصد ازدواج داره

از این گشتن و رفتن هزار جور با هزار نفر بودن بخاطر اینکه ببینی کدوم ازدواجیه متنفرم

نمونه اش تو تایپیکا زیاده بعد چند سال سرکار بودن میگن ما بدرد هن نمیخوریم کلی بازی کردن با احساس و روان هم

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

خانوما  به راهنمایی نیاز دارم 

ی کراش بچگی دارم که از بچگی هی حسم بهش کم و زیاد میشد ولی الان تو ذهنم پر رنگ شده همیشه بهش فکر میکنم قبلاً فکر میکردم هوس زود گذره که نبود به هیچ عنوان هم آزادی اینو ندارم که بهش نزدیک شم 

و خواستگارای خوبی دارم که میترسم تا چند سال دیگه این موقعیت ها گیرم نیاد  حالا نظرتون چی کار کنم؟

اصلا هم شرایط اینو ندارم که بخوام تو اجتماع باشم و ازدواج با عشق رو تجربه کنم الا اینکه یکی عاشقم شه بیاد خواستگاری همه همسنام هم کم کم دارم به فکر ایندشون میشن و من موندم بین دوراهی بنظرتون اگه اجازه بدم خواستگار بیاد یا نامزد کنم پشیمون میشم نمیدونم چی کار کنم فراموشش کنم

یارت که خدا باشه،بارت طلا میشه