2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لاکچری که تو خواب شب ببینیم همون پولداری ماهی ۲۰۰ هم خوشه

من خیلیا اطرافم ۳۰۰ فک نکن زندگیاشون خعیلییییی لاکچری ببین مثلا بی دغدغه ترن مثلا توی خوراک حساب کتاب نمیکنن ولی اونجوری ک فک میکنی نیستن ک دایم تو بازار و لباس وسیله خونه و ... ولی یه دوتاشونم هستن مارک بازن 

البته کم هم مردم کارگر نداریم ک با برجی ۱۵ دارن زندگی میکنن 

ولی اون ۳۰۰ ها چون شغل ازادن اکثرا پولشونو سرمایه یکارشون میکنن باز 

امیدوارم همه رزق و روزیاشون زیاد باشه و پول با برکت داشته باشن 

انگار شما فقط خوبا رو میبینی ، اینهمه بدبخت بیچاره که نون شبشون محتاجن خرج دوادرمون ندارن هنوز سوار ...

اره درآمد کم هم خیلی زیاده اینجوری که من کسی درآمد ۱۰۰ ملیون هم ندیدم

به نظرت میاد خاستگاریم ؟؟

اونی که مد نظرته نمیاد

ولی یه سال و نیم حرفای جدیی باهات میزنن خواستگارخوب اما خود تو باید تصمیم بگیری  من تو اینده دخالت ندارم ممکنه بگم سال دیگ اما شاید تو خودت نخوای راه ازدواجیت بازه بستگی داره خودت چی بخوای

من خیلیا اطرافم ۳۰۰ فک نکن زندگیاشون خعیلییییی لاکچری ببین مثلا بی دغدغه ترن مثلا توی خوراک حساب کتا ...

آره منم پولداری فقط به خاطر دغدغه حساب کتاب کردن نداره دوست دارم لاکچری بودنو بی خیال

یکی با ۲۰ میلیون خوشه یکی با ۵۰۰ میلیون لذت نمیبره از زندگی زندگی قصه ای است که جریان دارد

میدونی بله وقتی درامدت ۲۰ تومنه بهت بگن برجی ۱۰۰ درامدته میگی وای من عشق حال دنیارو میکنم ولی به مرور ک درامدت میره بالا خواسته هات ادم های اطرافتم میرن بالا دیگه روت نمیشه کفش ی ملیونی بپوشی اون موقع کفش ۵ تومنی میپوشی و باز سر ماه کم میاری در اصل همون مدلی باز خوشحالی 

دیگه با هتل ارزون و شب نون پنیر خوردن و تو چادر مسافرت رفتن خوشحال نیسی باید هتل حدااقل صبحانش خوب باشه دیگه و غذای بیرون بخوری تا تازه مسافرت یکم بهت خوش بگذره ادمی زاده هیچ وقت سیرمونی نداره هیچ وقت