2821
2789
عنوان

💕مدل ابرو+عکس💕

| مشاهده متن کامل بحث + 8409 بازدید | 158 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ماچه میدونیم چه رنگی بهت میاد حتی ابرو رو هم نمیشه ندیده نظر داد

اگه میتونی از چهرت یه عکس بزار

🎀در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد🎀 پیشاپیش ازت سپاسگزارم خدای بخشنده و مهربانم⁦🙏🏻⁩

مام بذاریم نظر بدید

لزوما طرف شما یاغی نیست ، شاید شما در باغ نیستید ،باید بدانید تار و پود دنیایی که در آن زندگی میکنیم دردورنج است و رنجی که موجب مرگ نشود،  مولد گنج است 🌷
آقا یکی بمن بگه میکروپیگمنتیشن چیه؟هاشور چیه؟بعد تتو چیه؟سایه چیه؟😩😩

عشقم الان خودم میگمت اون اولی رو نمیدونم ولی هاشور مثل موی ابروی خود ادم میشه و خیلی طبیعی ولی تتو و سایه ن سایه کمرنگ تر از تتو اگ میخای تا واست عکسم بزارم مال مردوووم خور خووووودمی😀😀😀

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

بستگی به مدل صورتت داره که کدوم بهت میاد من خودم آخری دوس دارم 

بابا لنگ دراز عزیز: تو هرگز جوابم رو ندادی  در حالیكه خیلی مهمه. تو كچلی؟ دقیقا طرح ریخته بودم كه تو چه شكلی هستی _به صورت دلخواهم _ تا اینكه رسیدم به سرت ، و دیگه گیر كردم. نتونستم تصمیم بگیرم كه موهات سفیده یا سیاه یا یه كمی خاكستری و یا هیچكدوم .