بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اتفاقا براش جواب نوشتم دیدم تاپیکو قفل کردهخدا عاقبت هممونو ختم بخیر کنه این بنده خداروهم به راه راس ...
اینا مقصر نیستند سن و سال شون کم هست و تحت تاثیر سفسطه ها و شبهات قرار میگیرند و چون دسترسی درست ندارند باور میکنند. ایراد بزرگ از کسانی هست که کم کاری میکنند و به نسل جوون و نوجوون مون آگاهی نمیدن . مشکل از ما پدر و مادر ها هم هست که کمتر در مورد چالش هایی که ممکنه در مورد مسائل اعتقادی ما پیش بیاد حرف میزنیم. سید کاظم روحبخش تو کانالش خیلی از این شبهات رو ساده و به زبان کودکان و نوجوانان برطرف کرده، یکی از مخاطبین پر و پا قرصش هم پسرم هست که کلاس اوله ، کاش نوجوون هامونو آشنا کنیم با همچین کانال هایی وقتی خودمون نمیتونیمو بلد نیستیم جواب سوال ها و چراهاشونو بدیم
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃