2777
2789

قبلا یه تاپیک بود برای حذف الان دیگه نیست؟ 

چجوری میشه تاپیکمون رو حذف کنیم؟

حذف تاپیک که هیچ چرا نمیشه توی عنوان علامت سوال گذاشت😮

درد ما خستگی نیست، نشدنه.                                            سن بیو سن واقعیم نیست، 😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا سایت رو مخ شده 

نه میشه تاپیک حذف کرد (شناسایی طرف میشه و ...)

تعلیق هم بسیار زیاد 

دلت نمیشه زد 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

دیگه تاپیک نیست. باید روزهای زوج غیرتعطیل از ساعت ۱۰.۳۰ تا ۱۲ و ۲ تا ۳ لینکشو بفرستی واسه نی نی یار ۱. روزی یک تاپیک فقط هم تاپیکهای خیلی شخصی و خصوصی رو پاک میکنه 

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من
واقعا سایت رو مخ شده نه میشه تاپیک حذف کرد (شناسایی طرف میشه و ...)تعلیق هم بسیار زیاد دلت نمیشه زد

اره

کاش حذف تاپیک مثل قبل بود حداقل 

من تازه فهمیدم یه اشنای خیلی نزدیکم تو سایته 

میترسم شناسایی بشم

درد ما خستگی نیست، نشدنه.                                            سن بیو سن واقعیم نیست، 😒

دیگه تاپیک نیست. باید روزهای زوج غیرتعطیل از ساعت ۱۰.۳۰ تا ۱۲ و ۲ تا ۳ لینکشو بفرستی واسه نی نی یار ...

ممنون❤️

ارهکاش حذف تاپیک مثل قبل بود حداقل من تازه فهمیدم یه اشنای خیلی نزدیکم تو سایته میترسم شناسایی بشم

باید اعتراض بزنیم 

ایشالله که شناسایی نمیشی حالا یه چند تا تاپیک برا رد گم کنی بزن 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷