2777
2789

سلام عزیزان من فقط با دارو پریود میشم هردفغه با آمپول پروژسترون و دوفاستون 2نهایت سه روز پریود میشدم اما ماه گذشته دکتر بهم مدروکسی پروژسترون داد پریود شدم 7روزه من چون طبیعی پریود نمیشم از تخمک گذاری و تاریخشم سر در نمیارم 

دکترم گفت اقدام داشته باش اما روزاش رو مشخص نکرد میشه راهنماییم کنید 

سی و یکم اولین روزم بود 

ششم شهریور هفتمین روزم 

و از هفتم لتروزول و کلومیفن استفاده کردم  راهنماییم کنید

♥️مامان =تو همان معجزه عشقی ک صحت دارد ♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی هر شب یا ی شب در میون؟

هرشب نه که. یک شب درمیون. ولی خب به طور طبیعی میگن ۳۰ روزگی پریودتو درنظر بگیر ۱۴ روز بیا عقب  .مال شما حدودا ۱۵ شهریوره شما این شبا تا ۲۵ شهریور یک شب درمیون داشته باش

مگه قرارنبودبزرگ شدیم پخته شیم! چراسوختیم!
هرشب نه که. یک شب درمیون. ولی خب به طور طبیعی میگن ۳۰ روزگی پریودتو درنظر بگیر ۱۴ روز بیا عقب .مال ...

فداتشم قشنگم ممنونم خیلی خیلی کمکم کردی

فداتشم قشنگم ممنونم خیلی خیلی کمکم کردی

التماس دعا منم تو شرایط شمام البته یکی دارم خداروشکر. انشالله هردومون بزودی مامان شیم

التماس دعا منم تو شرایط شمام البته یکی دارم خداروشکر. انشالله هردومون بزودی مامان شیم

بازم خدارو شکر ک حداقل ی دلخوشی دارین انشاالله هرچی زودتر صاحب اولاد سالم و صالح بشین منم خدا ب دلم نگاه کنه ۵ساله منتظرم خسته شدم از دارو

بازم خدارو شکر ک حداقل ی دلخوشی دارین انشاالله هرچی زودتر صاحب اولاد سالم و صالح بشین منم خدا ب دلم ...

منم بعد از چند سال ای وی اف کردم 

منم بعد از چند سال ای وی اف کردم

من این ماه دکتر گفت برو طبیعی اقدام کن شنبه عکس رنگی دادم لوله هام بسته بود مردم و زنده شدم دکتر گفت این ماه شد شد نشد باید بیای آی وی اف

عزیزم روز ۱۱ پریودت حتما باید سونو شی اگر تخمک داشتی ازادسازی میزنه بعدش اقدام داشته باش

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

عزیزم من برنامه گهواره رو نصب دارم روی گوشیم روز تخمک گذاری روز پریود دوره پی ام اس رو بهت میگه اینکه چه روز هایی شانس باروری بالاتره رو بهت میگه هر روز هم به جز روزی های پریودی یه نامه برات می‌زاره و اطلاعات بهت میده درباره اقدام به بارداری و علایم بارداری و پریود و این جور چیزا 

من ازش استفاده میکنم دیگه نمی‌دونم تا چه حد اطمینان بهش هست

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

لطفا جواب منم بدید

من این ماه داروهای آی وی اف رو بهم داد ۱۰ تا فولیکول رشد کرده اما بعدش به دکتر گفتم می خوایم خودمون اقدام کنیم اونم آمپول hCG داد برای آزادسازی 

آمپول رو هنوز نزدم اما امروز که روز ۱۲ سیکلم هست درد تخمک گذاری دارم .

احتمال چندقلویی که هست میدونم . آمپولم میزنم و اقدامم میکنم سوالمم اینه از این ۱۰ تا فولیکول چندتاش آزاد میشه ؟ بقیه شون چی میشن ؟ ؟؟

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁