2777
2789
عنوان

مشکل خونوادگی

105 بازدید | 8 پست

من ی دختر ۱۷ ساله ام و یه داداش دارم که ۱۰ سالشه 

مادرو پدرم ۳ سال پیش طلاق گرفتن و حضانت و منو داداشمو بابام گرفت و مارو گذاشت خونه ی مادرش 

ولی من نمیتونم اینجا بمونم چون شرایط خونه اصلا مناسب نیست و نمیتونم مسئولیت برادرمو قبول کنم 

مامانمم شرایط نگهداریمونو نداره 

باید چیکار کنم؟

برم اورژانس اجتماعی درست میشه؟

نه چون سرپرست دارید نمیشه

ولی بازم برو تا ۱۷ سالته شاید یهزچیزی شد

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه برای تو و برادرت مشکل خاصی ایجاد کزدن کتک تعزض یا هرچیز دیگه میتونی شکایت کنی حتمن برو دنبالش

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

چون نمیتونم اینجا درس بخونم و همیشه شلوغه مادربزرگمم مریضه و من باید کارای خونه رو انجام بدم

بعید میدونم اورژانس اجتماعی بتونه دخالت کنه . با پدرت صحبت کن بگو نمیتونی کارای خونه رو تنهایی انجام بدی یه نیروی کمکی بگیره واستون

آدم خشمگین به جای خودش با دنیا میجنگه