2777
2789

آزاد هر چی باشه میاری، آزاد پول واسشون مهمه، و اینکه اگه مشاور دلسوز داری با همین رتبه برات دولتی قبولت میکنه

من عاشق موسیقی‌ام اما بعضی از آهنگ‌ها خاطرات دردناکی رو زنده میکنن 𔓘🥀🪽

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آزاد هر چی باشه میاری، آزاد پول واسشون مهمه، و اینکه اگه مشاور دلسوز داری با همین رتبه برات دولتی قب ...

تهران چی میارم با این ؟

تهران قطب منه ولی استان ناحیم نیست 

تهران چه رشته هایی میارم؟

رقابل تهران برات سخته، شاید بهداشت یا صنایع غدای

در هر صورت ۱۵۰ رشته مجازی انتخاب کنید

عمرماچوموجی به دریاگذشت ورفت.   لحظه های شیرین چه زیباکذشت ورفت                         
تهران چی میارم با این ؟تهران قطب منه ولی استان ناحیم نیست

بخدا رتبه ات خیلی خوبه، سراسری قطعا میاری ولی بزار بهت بگم چیکار کنی، اگ میخای تهران باشی هدف اصلیت تهرانه، همه‌ی همه‌ی همه‌ی تاکید میکنم همه‌ی رشته های تجربی در دانشگاه تهران رو بزن اول از دانشگاه تهران شروع کن بعد دانشگاه شهید بهشتی بعد علامه بعد الزهرا، مثلا تموم رشته ها رو اول در دانشگاه تهران ثبت کن بعد تموم رشته ها رو در دانشگاه بهشتی ثبت کن به همین منوال...یهو نپری به شهرای دیگ... بعد از تهران دانشگاه کرج رو بزن

بخدا رتبه ات خیلی خوبه، سراسری قطعا میاری ولی بزار بهت بگم چیکار کنی، اگ میخای تهران باشی هدف اصلیت ...

نمیشه که پدرم آزمایشگاه دامپزشکی داشت وسایلشو داره 

مجبورم میکنن بزنم دام ازاد 

جو خونمون اصلا خوب نیست همش دعوا و تحقیر 

نمیدونم چیکار کنم من خودم افسردگی شدید دارم این چهار سال  

تو خونه بمونم بدتر میشم ، ارزوم بود برم یه شهر دیگه واسه دندون بخونم

به خدا فقط چند هفته خوندم اینو اوردم ( خیلی هم تنبل و بی عرضم  همش سرم تو گوشی و خیال پردازی )

حالا معلوم نیست همون دام هم بیارما 

بعد دام چی بزنم ؟!!

روزانه بزنم از کنکور محرومم 

پرستاری هم چون مامانم خودش پرستار بوده عمرا نمیذاره 

نمیشه که پدرم آزمایشگاه دامپزشکی داشت وسایلشو داره مجبورم میکنن بزنم دام ازاد جو خونمون اصلا خوب نیس ...

بخدا این شرایط تو رو منم داشتم تحقیر و همش دعوا و....

ببین همه خونواده ها همینن، شاید الآن بدت بیاد از حرفام ولی بعدا متوجه حرفام میشی، خونواده چه بخوای چه نخوای باز خونواده اس و مهم هستن،

بازم میگم دوری از خونواده واقعا جهنمه، جهنم... اینو کسی درک میکنه ک شرایطش مثل من بوده..