2777
2789

توی اینستا فالوم کرد بهم پیام داد 

گفت خیلی وقته دوستت دارم گفت شماره مامانتو بده بدم مامانم زنگ بزنه 

من خودم 6سال پیش روش کراش بودم بعد دیگه نیومد جلو همون موقع حسم پرید 

الان هم ازش خوشم میاد هم میگم ولش کن 

ب مامانمم گفتم گفت خیلی پسر خوبیع ک میخواد از اول شنایی خانواده ها در حریان باشن 

گفت مامانم ب مامانت زنگ بزنه بعد باهم آشنا بشیم 

الان چیکار کنم 

بعد چی بگم بهش قبل اینکه شماره مامانمو بدم لطفا راهنمایی کتید 

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خوبه قبول کن اگه‌پسرخوبیه

تو محیط کار عالی بود اصن چون خوب بود کراش زدم روش ولی نمیدونم چحوری پیام بدم چی بگم بعد شماره مامانمو بدم

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
تو که قبلا دوسش داشتی بهش فرصت بدهاگر پسر خوبی بود ازدواج کن باهاش

چچجوری پیام بدم چی بگم ک شماره مامانمو بدم 

گفتم بزار فک کنم بعد 

وای چقدر سخت این مقدمات 🥲🤣رسم آشنایی دارید؟

بالاخره باید آشنا شیم دیگ ولی نمیدونم چجوری پیام بدم چی بگم ک شماره مامانمو بزارم وای

قبل از آشنایی خانواده ها ..یکی دوماه باش آشنا شو ..بیرون برو تا بببینی هنوز حسی داری یانه

خب الان بهش میخوام شماره مامانمو بدم چجوری پیام بدم چی بگم قبل

بگو ترجیح میدم قبل از اشنایی خانواده ها یه مدت کوتاه با شما مراوده داشتع باشم ..برای آشنایی بیشتر

مامانم میگه اون ارزش گزاشته ب تو  که میگه مامانم ب مامانت زنگ بزنه اونجوری مثلا هر جایی هستی 

الان نمیدونم چیکار کنم موندم 

مامانم میگه اون ارزش گزاشته ب تو که میگه مامانم ب مامانت زنگ بزنه اونجوری مثلا هر جایی هستی الان نم ...

باز اگر این کار مخالف عقاید خودت و خانوادته ..که همون شمارع بده ..تا سنتی وارد عمل شن ..البته بستگی به سن و میزان بلوغ اجتماعی تون هم داره 

باز اگر این کار مخالف عقاید خودت و خانوادته ..که همون شمارع بده ..تا سنتی وارد عمل شن ..البته بستگی ...

نه من فقط خوشم اومد ک اینجوری گفت چون قبلیا میگفتن کسی نفهمه تا بعد 

مامانمم میگه ارزش گزاشته خب مامانش زنک بزنه میگم اول آشنا شن باهم بعد اوکی شدن رفتو امد کنیم