2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در این حد که امیدوارم شهر خودم روزانه قبول شم فقط💀😂

کدوم شهری ؟🥲

من خیلی تلاش کردم که حقوقو بیارم ولی متاسفانه نمیتونم دولتی بیارمش میخواستم امسال هرچی میارم برم بعد ساله دیگه کنکور بدم اما محرومیت گذاشتن 

کدوم شهری ؟🥲من خیلی تلاش کردم که حقوقو بیارم ولی متاسفانه نمیتونم دولتی بیارمش میخواستم امسال هرچی ...

رشت.وای منم قصدم این بود که هر رشته شد برم سال دیگه فرهنگیانو دوباره بدم...حالا حقوقم نشد بنظرم هرچی دولتی میتونی بری برو🤦🏻‍♀️

رشت.وای منم قصدم این بود که هر رشته شد برم سال دیگه فرهنگیانو دوباره بدم...حالا حقوقم نشد بنظرم هرچی ...

تو تو آرزوی من داری زندگی میکنی🥲

خوابگاهارو برداشتن شرایط خونه اجاره کردن ندارم ترجیح میدم اگه قراره قم بمونم رشته ی موردعلاقم برم 

تو تو آرزوی من داری زندگی میکنی🥲خوابگاهارو برداشتن شرایط خونه اجاره کردن ندارم ترجیح میدم اگه قراره ...

قربووونِ تو🫠😂

ای بابااا..بهرحال امیدوارم بشه اونی که میخوای☹️