2777
2789

من لاغرم خودم 54 کیلوام ولی واسه پوستم روزی ته استکان میخورم ، اونایی که میخوان لاغر بشن روزی یه لیوان بخورن ، بعد چند روز خودتون متوجه لاغری میشین

تجربه کردم قبلا که میگم

چربی سوزی با اب انار خیلی موثره

فرمانده ی من...همه ی وجودم تابع اطاعت از شماست

یعنی کنار رژیممون؟؟یا هرچی خوردیم مهم نیس؟؟

خدای مهربان                                 امروز دوباره از خواب بیدار شدم..نفس میکشم... عزیزانم یک روز دیگر در کنارم هستن❤از تو ممنونم                                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی دوس دارین بخورین ، فقط روزی یه لیوان اب اناری که تو خونه خودتون میگیرید در کنارش بخورید، تمام انرژی و کالری غذایی که خوردینو سوخت میکنه و چربی نمیشه...

هرچی دوس دارین بخورین ، فقط روزی یه لیوان اب اناری که تو خونه خودتون میگیرید در کنارش بخورید، تمام ا ...

عریزم انار خوش کالریش بالاست شما خودتون استعداد لاغر شدن دارید

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 

فقط دو روز سه روز نخورید، چند وقت پشت هم بخورید تا به وزن دلخواه برسید، بعدش اگه دوس داشتین من برنامه رژیمی با کالری میتونم بهتون بدم

دقیقا همینطوره

این موارد فقط به تسریع لاغری کمک میکنن

اصلا امکان نداره بدون رژیم و کم کردن کالری لاغرشد

مامانِ نامی🙍‍♂️

100 گرم اب انار خالص برابر با 60 کالریه، که یه لیوانش میشه 100 گرم، چطور کالریش بالاست دوست عزیز؟؟؟؟

در ضمن انقدر خود اب انار خاصیت چربی سوزی داره که کالریش دیگه موثر نیس