بابام زن دوم میخواد مادرمم هنوز هستش ولی میگه یه زن دیگه میخوام آخه هنوز همچیش فعاله سنش 78 ساله حالا گیر داده بالا 40 سال نباشه حالا کجا بگردیم پیدا کنیم من که گفتم کاری باهاتون ندارم داداشم گفته یه شهر بلدم 25 ساله هم میدن میرم براش میگیرم همینم مونده زن بابام از خودمم کوچیکتر باشه هی روزگار 😔
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
حیف درد زایمان ک مادرت برای برادرت کشید واقعا میگن مرد بی وفاس اینجاس دلم برا مادرت کباب شذ طفلیی
اره واقعا میگم مادرته ناسلامتی میگه مگه دارم میزنمش خب بابا یه زن جون میگیره هم همدم مامان میشه هم آشپزی میکنه هم خونه از سوت کوری در میاد شایدم چنتا خواهر دادلش دیگم گیرمون اومد
با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیجهمیشهفارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ}