2777
2789
عنوان

شوهری که خانوادش براش مهم نیستن

212 بازدید | 19 پست

پانزده ساله ازدواج کردم  تویه خونه ۲۴ متری با دوتا بچه شوهرم بیخیال به فکر کار زندگی نیست به فکر پیشرفت نیست معتادهم هست فقط خرج خونه رو به زور میده   هیچ انگیزه ای نداره به زندگی  خسته شدم از زندگی نمیدونم چیکار کنم  هر مشکلاتم بهش میگم اصلن گوش نمیده ساکته انگار دارم با دیوار حرف میزنم همش پیش خواهراشو اینور اونوره بهونه میاره سرکار نمیره بچم ۷ ماهشه بخاطر سزارین شدنم نمیتونم برم سرکار برای خودم سالی یبارم لباس نمیخرم لباسام تیکه تیکه شده بچه اولم ۱۴ سالشه مریضه پول نداریم  ببرمش دکتر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخوام سرزنشت کنم ولی خب برا چی با این وضعیت بچه آوردی اونم بچه دوم 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

عزیزم ۱۵ ساله این شرایط و داری

چرا دومی رو آوردی؟؟؟.خب نصف تقصیرام گردن شماعه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

شوهرت بفکر نیست توچرا دومیو آوردی؟

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

همه اومدن گفتن چرا دومی رو اوردی ، 

من دیگه نمیگم چون ب خودتون مربوطه 

بنظرم جایی ثبت نام کن کمکتون کنن  مثل کمیته امدایی جایی تا وقتی ک خودت بتونی بری سرکار

ببخشید که اینو میگمولی وقتی شرایط زندگیتو میدیدی چرا به بچه دوم فکر کردی ؟

بچه باید ادم داشته باشه بدون بچه مگه میشه من دوبار سقط داشتم با کلی تلاش و دکتر رفتن باردار شدم 

بچه باید ادم داشته باشه بدون بچه مگه میشه من دوبار سقط داشتم با کلی تلاش و دکتر رفتن باردار شدم

عقل نداری راحتی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

کار خونگی هم میتونی انجام بدی، سبزی پاک کن ، یا منگوله روسری درس کن ، یا عروسکایی ک سادن خانما میارن خونه درست میکنن .. قند شکستن و اینا 

فقط اینکارا ب ذهنم رسید 

خدا کمکت کنه 

وا

خب ادم باید بچه داشته باشه

برای بزرگ کردن اون بچه هم باید شرایط داشته باشه

الان فردا بچتون حسرت بخوره که میخواد مثل بقیه بچه ها فلان چیز فلان قیمت رو بخواد میتونین براش محیا کنید ؟

اون بچه هم یه حقوقی داره...

چرا بی فکر یکی دیگه رو وادار به زندگی کردن میکنید

واقعا دلم نمیخواد ناراحتت کنم اما طرز فکر درستی نیست

ناراحت نشو ازم ❤️

...