2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من بابونه و رزماری رو میجوشونم تا اب نصف بشه. 

بعد از صافی میگذرونم. 

حنا و جوهر اهن و قهوه و پودر نخود و ریواس و روناس و دارچین و گل ختمی و زده تخم مرغ میریزم هم میزنم چند ساعت بمونه. 

حسابی سرم و موهام جون میگیرن

گلم من میخوام حنا با قهوه و دارچین و سماق و تخم مرغ بزنم بنظرتون چه رنگی میشه دوس دارم رنگ بگیره من ...

دارچین و قهوه رو نمی‌دونم ک اصلا رنگ میدن یا نه ولی حنا که رنگ میده هرچقدر مقدارش بیشتر باشه رنگ دهیش هم بیشتر  میشه مسلما و برعکس

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

گلم من الان پس درست کنم بزارم تا صبح بمونه؟فقط میشه بگی چجوری درستش کنم🥲🥲🥲

من توی کاسه حنا رو با اب داغ یا با چایی داغ  میخیسونم.در ظرفشو میبندم.بعد با یک پارچه میپوشونم.شب تا صبح...صبح بقیه موادی که میخوام اضافه میکنم.میذارم روی موهام..از صبح تا شب..چون حنا دیر رنگ باز میکنه.بستگی هم به زمینه مو داره..

🍀🍀🍀اب هست خاک هست جوانه باید زد. 
من دوستم هم سماق زد هم پودر لبو هم دارچین و ذردچوبه و قهوه مو یه رنگی شده بود وای خیلیییی خوشگل بود

پودر لبو !خودش درست کرد؟من دارچین نمیسا

زم.اتیش میگیره سرم

بعد دقیقا چه رنگی میشه؟

بستگی به زمینه و ضخامت مو داره.

اگه سفیدی داشته باشی مثل رنگ مسی قرمز همچین رنگی میده

من چون تقریبا ماهی یک بار میذارم.وموهام روشن بود.روشنتر هم شده.دوستم موهاش مشکیه.هیچ رنگی نمیگره براش.