یه رفیق پسر دارم الان ۲ سال رفیقیم با رفیقشم تقریبا دوستیم بعد من جدیدا وارد رابطه شده بودم واسه همین ارتباطمو باهاشون قطع کردم بعد همون رفیق رفیقم وقتی فهمید وارد رابطه شدم گف من ازت خوشم میومد و اینا ولی چون دوسته رفیقم بودی نمیتونسم پیشنهاد بدم و میگفتم شایدم وارد رابطه نشیو اینا بعد گف اگه دوسال دیگه هم کات کردی باز من هسم حالا من به دلایلی رابطم بهم خورد و کات کردم الان میخوام به همون رفیقم زنگ بزنممم که باز ارتباطمونو داشته باشیممم نمیخوامم با رفیقش وارد رابطه شم فقط میخوام ارتباط دوستیمونو داشته باشیم چون بهترین دوست جنس مخالفی بود که تا الان داشتم و دوسالم مونده بودیم حالا نمیدونم چیکار کنم دو دل هسم میگم شاید یه موقع یه چیزی بگه بهم بربخوره چیکارکنمم
با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیجهمیشهفارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ}
وقتی دورت شلوغه ولس میکنی کات که میکنی یادش میوفتی؟
این رفاقت نیس
خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
عزیزم بهت برخوره هم حقتهوقتی دورت شلوغه ولس میکنی کات که میکنی یادش میوفتی؟این رفاقت نیس
اخه ما فقط دوست بودیم بعد من وارد رابطه که شدم پارتنرم خوشش نمیومد رفیق جنس مخالف داشته باشم واسه همین بهش گفتم و ارتباطمو باهاش قطع کردم .. حالا الان کات کردممم 🥲
اخه ما فقط دوست بودیم بعد من وارد رابطه که شدم پارتنرم خوشش نمیومد رفیق جنس مخالف داشته باشم واسه هم ...
منطقی نبود حرفت
خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....