2777
2789
عنوان

شوهرم بهم سیلی زد😭

2230 بازدید | 38 پست

شوهرم ی ساعت پیش رفت بیرون منم دخترموبردم حموم تازه ازحموم اومدیم داشتم موهاشوشونه میکردم اینم اومده داش صدام میکرد تارفتم دیدم نون گرفته پرت کرد وسط هال ک چرا نمیای بگیری منم گفتم نشنیدم یکی اون گف یکی من بعدش اومد چن تاسیلی زد ی شاعته دارم گریه میکنم میخام ب بابام بزنگم بیادمنو ببره ولی از ی طرفم نمیخام غصه منو بخورن بگین چیکارکنم ب سرم زده برم خودکشی کنم خودمو راحت کنم دلمم نمیاد دخترم دست یکی دیگ بزرگ شه خیلی خستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😶

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

خودکشیییی😐منم میزنمتاااا

تو هم یه سیلی میزدی بهش میگفتی باید ببرمت عمل اعصاب جدید بزنن بهت 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

عزیزدلم قشنگ خانم بانو همسرت کم طاقتی کرد شما خرابش نکن یکم صبر کن آروم شدید بهش تذکر بده فقط روش و راه زندگی بهتر باید یاد بگیره همسرت 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

وقتی کسی عصبانی میشه کار اشتباهیه شما هم از کوره در بری

با رفتار درست به ایشونم یاد بده چجوری رفتار کنه

وگرنه تهش لجبازیه و عاقبت خوبی نداره

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

توهم باید میزدیش هیچوقت نزار کسی دست روت بلند کنه.

خودکشی چرا؟

حداقل فکر دخترت باش ب این فکر کن اگه اینکارو کنی چ حرفایی در آینده دخترت میشنوه بعد میدونستی اون دنیاتم خراب میکنی؟

الان مهمون مشکل داریم باید خودمونو بکشیم؟

سبز ماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد.🤍🌱