2777
2789
عنوان

اسپرسوساز

312 بازدید | 13 پست

میخوام اسپرسوساز بگیرم و از طرف محل کارم میتونم قسطی کالا بردارم که دوتا مارک داره یکی کاخلر و یکی دیگه ش ساتیا هست. اگه کسی تجربه استفاده از این دو برند رو داره ممنون میشم تجربه ش رو با من در میون بذاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غیر از د.ی.ج.ی کالا سایتای دیگه یا نظرات ندارن یا تعداد نظرات خیلی کمه

توی امازون و سایتای خارجی هم ببین

چون اینا برند خارجیه احتمالا فروشش اونطرف بیشتره

درنهایت اگه متوجه نشدی کدوم خوبه از یکی که کافی شاپ داره و تخصص قهوه داره سوال کن

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
توی امازون و سایتای خارجی هم ببینچون اینا برند خارجیه احتمالا فروشش اونطرف بیشترهدرنهایت اگه متوجه ن ...

کاخلر تولید اصفهان و از سال ۹۰ تولید داره و ساتیا تولید شهرکرد و ۱۰ سال هست که تولید میکنه خودمم تابحال اسماشون رو نشنیده بودم و با کمی سرچ این اطلاعات رو به دست آوردم

کاخلر تولید اصفهان و از سال ۹۰ تولید داره و ساتیا تولید شهرکرد و ۱۰ سال هست که تولید میکنه خودمم تاب ...

چه جالب نمیدونستم

قیمتاشون چطوره؟

اگه با خارجی نزدیکه خارجی بگیر

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
آره جالب بود برای منم...کاخلر اون مدلی که محل کارم داشت ده و پونصد بود و ساتیا شش و چهارصدوپنجاه

بنظرم عکسشو به یه متخصص نشون بده بهت میگه کدوم خوبه

مثلا اینا که قوری دارن جالب نیستن

عصاره گیر ها بهتر و راحتتره

بنظرم عکسشو به یه متخصص نشون بده بهت میگه کدوم خوبهمثلا اینا که قوری دارن جالب نیستنعصاره گیر ها بهت ...

اره منم تصورخوبی از اینا که قوری دارن ندارم. این دوتا مارک که گفتم قوری ندارن خوشبختانه و عصاره گیری هست.

باشه حتما بسیار ممنون از همفکری تون😍🙏

اره منم تصورخوبی از اینا که قوری دارن ندارم. این دوتا مارک که گفتم قوری ندارن خوشبختانه و عصاره گیری ...

قربونت موفق باشی😍❤️