2777
2789
دقیقانوشته لینک پست اونوبزن و کپی کن توقسمت ارسال نظر

مرسی خانومی..چطوری کپی کنم اونو بلد نیستم

باردار نیستم.تیکر تولد دخترمه  هرموقع بین من و یه نفر دیگه شک داشتی که کدومو انتخاب کنی،منو انتخاب نکن!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه با گوشی میای بالای صفه تومرورگرش دستتو بزار روش مینویسه کپی

آره با گوشیم  

باردار نیستم.تیکر تولد دخترمه  هرموقع بین من و یه نفر دیگه شک داشتی که کدومو انتخاب کنی،منو انتخاب نکن!
چطوری گذاشتید من هرکاری میکنم کپی نمیشه😢

میری بالای صفحه روی پستت کلیک میکنی بعد میای ارسال نظر روی قسمت سنجاق شکل کلیک میکنی میزاری اضافه کردنو میزنی

میری بالای صفحه روی پستت کلیک میکنی بعد میای ارسال نظر روی قسمت سنجاق شکل کلیک میکنی میزاری اضافه کر ...

کجا شو کلیک کنم من الان میخوام لینک تاپیکمو بزارم ولی تو پست اولم اصلا 3 نقطه نیست ک بزنم

شما چجوری زدید؟

صبر اوج احترام به حکمت خداوند است💗💗💗الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...
کجا شو کلیک کنم من الان میخوام لینک تاپیکمو بزارم ولی تو پست اولم اصلا 3 نقطه نیست ک بزنم شما چجوری ...

سه نقطه نه..انگشتتو میزاری روی سوالت بمونه بعد گزینه میاد کپیش میکنی