2777
2789
عنوان

هیچ آینده ای نمیبینم

175 بازدید | 16 پست

کلا ساکن شهر کوچیکیم حداقل کاش تو استان یا کلان شهر بودیم من اصلا اینجایی ها خوشم نمیاد اکثرا پسرهاشون شغل آزاد دارن لول پایینن فعلا خودمم موفق نشدم مطابق رشته ام شغلی پیدا کنم اصلا نمیدونم چجوری از این شهر مسخره برم 

اینکه یه جا باشی هیچ دوستی نداشته باشی هیچ شغل درست حسابی هم پیدا نکنی هیچ پارنتر که مطابق میلته هم اینجا پیدا نشه همه برات مزخرف باشن خیلی سخته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نکن اگه جات عوض بشه، احساست نسبت به این مسائل عوض میشهکتاب صوتی شفای زندگی از گوگل بگیر و‌گوش بد ...

اتفافا کلان شهر کلی آدمهای جوربار جور دوستای زیادی پیدا میشه آدمهای لول بالا شغل جدید موقعیت زیاد

اتفافا کلان شهر کلی آدمهای جوربار جور دوستای زیادی پیدا میشه آدمهای لول بالا شغل جدید موقعیت زیاد

آدم مثبت همه جا پیدا میشه

اگه ذهنت کوچیک باشه این آدمای لول بالا بات جور نمیشن

ببین از دور داری میبینی فکر می‌کنی زندگی تو شهرتی بزرگ خوبه ، میدونی بدیشون چیه؟ انقدر شلوغه رقابت بالاست روند فرسایشی داره کلا چه از نظر زندگی چه شغلی ، تو بخوای یه ذره تو شغلت یا درس پیشرفت کنی باید خودتو بکشی چون هزاران نفر بهتر از تو وجود دارن و اعتماد به نفستم میاد پایین چون هیچ کاری نمیتونی بکنی 

از لحاظ رابطه عاطفی هم اکثرا زیادی مغرورن کسیو می‌خوان که همه چیز تمومه ، اکثرا رابطه داشتنم سخته 

پس خداروشکر کن الکی غر نزن سعی کن تو موقعیتی که داری خودتو بالا بکشی دنیا تموم نشده از زندگیت لذت ببر 

و ظاهر زندگی دیگران و با باطن زندگی خودت مقایسه نکن 🤍

میخای به داداشم بگم بیاد تورو بیاره شهر‌ما😅

دادامه نگه دار واس خودت من کلی دوست پارنتر پیدا کرده بودم حتی حاضر بودن از آلمان بیان با ویزا منو ببرن 

من مثل بقیه افراد روشن فکر عاشق شهر های بزرگ لول بالام کشورهای اروپایی جاهایی ک کلی آدم های مختلف هست نه ایران

آدم مثبت همه جا پیدا میشهاگه ذهنت کوچیک باشه این آدمای لول بالا بات جور نمیشن

میدونه ذهن خودت همون کوچیکه لول بالا یعنی حداقل مسلط به زبان باشن وقتشون صرف مطالعه کارهای مفید کنن 

سلام دوستم خوبی۴۸۱۴:

مرطوب کننده سراوی

رتینول اینکی لیست

ضدآفتاب توکبو یا بیوتی آف جئسون 

شوینده سراوی مخصوص پوست مختلط

آبرسان حلزون کوزاکس

بهم گفتی اینا رو سفارش بدم 

شما که زحمت کشیدی بهم معرفی کردی لطفی میکنی بهم بگی از چه پیجی 

آدرس پیجشو به انگلیسی دقیق بهم میگی 

هزار تا بوس