2777
2789
عنوان

از نامزدم جدا شدم برای همیشه

973 بازدید | 36 پست

قضیه از این قراره دوست دختر سابق نامزدم یه ماه پیش تصادف می کنه و دوستاش  میان به نامزدم میگن که فلانی تصادف کرده و اون قضیه ای که بابتش جدا شدی اینا دروغه و فلان 

اما من احساس می کردم واسه جلب توجه نامزدم این سناریو چیدن و چند تا سوتی هم تو داستانشون بود و هر چقدر من میگفتم اینا دروغ میگن ، فلان حرفشون  اصلا غیر منطقی و دروغه نامزدم باور نمی کرد

از طرفی نامزدم ادمین یه کانال هزارو پونصد نفره اس و دیشب پروفایل این خانم رو پست کرد و زیرش نوشت کاش برگردی

منم همین که پستش رو تو کانال دیدم دیگه به کوه آتشفشان شدم و حسابی دعوامون شد و جدا شدیم

طبق معمول هم اینجانب بدهکار و مقصر هم شدم

این در حالی بود که ما قرار بود چند وقت دیگه عقد کنیم و الان تصمیم  خالص گرفتم دیگه هرگز به ازدواج فکر نکنم 

تعداد رای : 54
نظرسنجی
مجردی شرف داره به زندگی با هر آدم ناکسی
46
85%
شانس نداری خواهر
4
7%
دوس دخترش جز جیگر بگیره
4
7%

چندوقته باهمین

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تیر اومد خواستگاریم تا الان

ازش پرسیدی چندسال با اون دختره بود؟چقدر بعدجدایی اومد خاستگاری

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

فقط گزینه های نظرسنجی 😂😬 ببخشید خندم‌گرفت

خیلی ناراحت شدم برات ولی خوشحال باش که قبل عقد این اتفاق افتاده

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (:

دو سالاوایل فروردین جدا شد ازش

میخواسته اونو فراموش کنه اومده سمتت ولش کن بره خدالعنت کنه کسایی رو که بااحساسات دیگران بازی میکنن