2777
2789
عنوان

شادباش به دوستاتی که عین من

326 بازدید | 58 پست

تنبلن

چون در جدیدترین تحقیقات علمی به این نتیجه رسیدن افراد تنبلی که تمایل به فکر کردن عمیق دارن از هوش بالاتری برخوردارن😁

تبریک به ما تنبلها😂

با این حساب، من فکر کنم آی کیوم ۲۰۰۰۰۰۰ باشه پس

🥸

برید کنار هوشی نشید

😌😌

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

و اساسا تمام انسانهای موفق حتما باهوش نیستن اما قطعا تلاش و پشتکار فراوان دارن😁

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و اساسا تمام انسانهای موفق حتما باهوش نیستن اما قطعا تلاش و پشتکار فراوان دارن😁

شبیه دکتر نیما افشار گفتین

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
شبیه دکتر نیما افشار گفتین

آره راست میگیا🤣

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

الهییییییی🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹❤️❤️❤️❤️❤️❤️

تولدشون مبارکتون عزیزم

چه متن زیبایی نوشتی چشمهام ذوقی شد

تولدشون هزاران بار مبارکتون عزیزدلم

الهی صدوبیست سال کنار هم شاد باشین و هر سال عاشقتر از سال قبل

کلی انرژی گرفتم عزیزدلم

مررررررررررسی که برام گذاشتی😘😘😘😘😘😘😘

نه بابا ،گاهی تنبلی خیلی کیف میده

واااای اره اره 😄😄😄😄

دو روز هست زدم به در تنبلی محض انچنان کیفورم😂😂😂😂

فقط امروز مریض بودم و مسموم شدم از شکمویی دو روز گذشته چون من علاوه بر تنبلی شکمو هم هستم😂😂😂😂

الان چطوری ؟ بهتری؟ وای چقدر مثل همیم 😆😆شکمو خواستی من هستم 😁😁

اره خوب شدم عزیزم 😁😁😁

تازه کتلتهای خوش و اب رنگتو دیدم و هوس کردم و پاشدم کتلت درست کردم و کلییییی خوردم و امروز باعث شدی کتلت بخورم😍😍😍😍😍😍😍دستت دردنکنه😍😍😍

اخجوووووووون که عین همیم😍😍😍😍😍😍