2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگید چراواقعا به راهنماییتون نیاز دارم

اینکه تو کدوم بانک باشی خیلی مهمه

بعضیا شرایط شون خوبه بعضیا افتضاح

تو بانکای شلوغ بری رسما داغون میشی ولی بانکای خصوصی خلوت ک مشتری کمتر دارن خیلی بهترن

استرس کار بانک بالاست سروکله زدن با همه نوع آدمی از هر قشر و فرهنگی واقعا انرژیت رو تحلیل میبره

باید اعصاب قوی و زبون دراز و تحمل استرس بالا داشته باشی و بتونی با کسی رودربایستی نداشته باشی چون ب راحتی از اعتمادت سواستفاده میشه 

ب عبارتی برای کار کردن تو بانک باید گرگ باشی 😅

اینکه تو کدوم بانک باشی خیلی مهمهبعضیا شرایط شون خوبه بعضیا افتضاحتو بانکای شلوغ بری رسما داغون میشی ...

آها خیلی ممنون از راهنماییتون

بعد ببخشید ساعت کاریتون چطوره ؟طولانی وخسته کننده نیست؟

همش به این فکر میکنم که ساعت کارش بالاست وآدم به هیچ کاری نمیرسه چون خسته میشه واینکه یه خانومو فرسوده میکنه

درسته یا اشتباه فکر میکنم؟

ببخشید زیاد سوال میپرسم چون واقعا برام مهمه

درخواست دوستی قبول نمیکنم 
آها خیلی ممنون از راهنماییتونبعد ببخشید ساعت کاریتون چطوره ؟طولانی وخسته کننده نیست؟همش به این فکر م ...

درست فکر میکنی

من وقتی میرسم خونه واقعا جنازه ام

اگه مجرد باشی باز ی چیزی ولی ازدواج کنی و بچه بیاری دیگه هیچی ازت نمیمونه

میگم ک بانکای خصوصی خلوت خوبن آدم خسته نمیشه ولی بانکای مطرح و شلوغ پوستت رو میکنن

من متاسفانه تو بانک ب شدت شلوغی هستم و بعضا تا ۴ و ۵ عصر هم شعبه ام دارم کار میکنم

البته همه اینجوری نیستنا

ولی خب همون ۲ونیم بتونی برسی خونه زود زودشه دیگه