بعد خانواده شوهرتون آیا از شما انتظار دارن کل داراییتونو دودستی تقدیم پسرشون کنید؟و تازه بااینکه از پسرشون درخواستی نداشتین ناراحتن که تو چرا پولاتو جدا میکنی
برادرم و خانمش هردو توی مخارج و قسط ها شرکت میکننهیچ مشکلی هم ندارنخانمش هم خرج خونه رو میده هم قسط
من همیشه توی مخارج کمک میکنم بااینکه شوهرم هی بهم میگه تو خرج نکن و پس انداز کن ولی من خرج میکنم و گاهی هم که خونه وسیله بزرگ نیاز داره و شوهرم نداره بازم میگمش من تهیه ش کنم ولی میگه من نمیخوام زیر دین زن باشم از این طرف اینجوری میگه ازاین طرف ناراحتن که چرا مثلا پول جدا شده
اول اینکه زن و شوهر هر چی که دارن مال هر دوشون هست مثلاً شما ی مدت بده به شوهرت حتی اگرم شود همش رو بهش بده بعد ببین اون کل زندگیش رو به پات میریزه اگر شما برای حقوقتون اینجور تصفوری داشته باشین که شوهرتون میخواد خرج نکنه فقط شما میخواهین خرج کنید اونوقت زندگیتون نصف میشه تنم منی میشه زن و شوهر بایدهر چی که دارن تو زندگیشون به مساوی باشه شما با تمام وجود مایه بذار که حتی زبون خانواده شوهر تون رو ببندید که دیگه کوپ کنن نتونن هیچ دخالتی تو زندگیتون داشته باشن
من تو معلم و دبیرها خیلی می بینم که حقوق شون را پس انداز می کنند و همه هم و غمشون اینه که شوهرشون مولهاشون را نگیر و خرج نکنه
شما معلمید؟
میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی و عزیز من 💔🥺 و اموات خودتون بفرستید؟ باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح عزیزان آسمانی در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و عزیزانتون باشه.🤲💚