2777
2789
عنوان

بچه گربه خیابونی باید واکسن بزنم

139 بازدید | 11 پست

من تجربه ندارم دیروز یه بچه گربه خودش اومد تو حیاط دیگه نمیره

خیلیم نازه می‌خوام نگهش دارم مادر نداره انگار

نمبدونم باید چه کنم غذا براش درست کردم دادم میخوره

ترکیب مرغ و هویج و جوپرک و اینا

هزینه واکسنش کسی می‌دونه چقدر میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول ی دوسه هفته ای نگهدارش الان ببین مریضی چیزی نداره بعد ببرش تو خونه.... این گربه ها واقعا وفادارن... یکمی گرونه واکسن و ضد انگلشاش اگررر بخایی هی ببری دکتر شاید نتونی از هزینش بر بیایی... ولی اگررر چول داری اضافی کلاا ببرش دانپزشکی هر کاری ک لازمه واسش بکن شناسنامه هم بگیییر... کلااا زندگیت شیرین میشه... ولی اگرم پول نداشتی واکسن هم نزدی عیب نداره خودت میتونی معاینش کنی هر روز و همون غذای پخته کلااا بدی یا غذای خشک و سوپ و شیر و این چیزا کافیه نه انگل میگیره نه مریضی... 

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد