2777
2789

کدوم شهری

من خوابگاه خودگردان شیرازم

خیلی جای بدیه

کاش اگه شهر خودتون قبول میشید همون جا درس بخونید

اتاق از تک نفره و دو نفره هست تا ده نفره

قیمتها از دو تومن‌تا ۴و ۵ تومن 

بستگی به خوابگاه داره

اینجا کارمندم هست فقط دانشجو نیستن

افراد سیگاری و .. هست البته بعضی خوابگاهها سختگیرن و اجاره سیگار و قلیون‌ نمیدن

ولی در کل جای خوبی نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم شهریمن خوابگاه خودگردان شیرازمخیلی جای بدیهکاش اگه شهر خودتون قبول میشید همون جا درس بخونیداتاق ...

خوابگاه خودگردان دقیقا فرقش چیه ؟

ای بابا من دوس داشتم بیام شیراز ....

دانشگاه خودتون خوابگاه بده بهتره دولتی هستیددولتیها معمولا خوابگاه میدن و ارزونتره ولی سختگیرترن برا ...

اخه امسال ظرفیت خوابگاها خ کم شده تو دفترچه اکثرا خودگردان زده یا ملکی که نمیدونم فرقشون چیه

اخه امسال ظرفیت خوابگاها خ کم شده تو دفترچه اکثرا خودگردان زده یا ملکی که نمیدونم فرقشون چیه

من همین قدر اطلاع دارم که خوابگاه ملکی خونه هستن... مثلا فکر کن یه اپارتمان که قرارداد بستن برای چند سال باهاش یک دانشگاه .

والا ملکی رو اولین باره میشنوم

ولی خودگردان‌هم بستگی به روحیات خودتون داره

منم خودم درونگرام‌و اجتماعی نیستم برام‌سخته

خوابگاه دولتی معمولا هر طبقه چندتا حماج و سرویس بهداشتی داره، نزدیک سلف عستی نیاز نیست آشپزی کنی

ولی اینجا میان یه خونه کلنگی رو اجاره میکنن تو اتاقا تا جا داره تخت میچپونن هر طبقه یه حمام و سرویس بهداشتی و آشپزخونه داره گاهی اوقات برا اینا باید سر صف باشی 

ولی جای گردن هم‌هست یکم بهتره ولی اونا ماهی ۵ به بالا با پولش زیاد  هستن

ولی بازم‌ بسی به روحیاتت داره 

اگه خواستی عکس اتاقای خوابگاهمون رو برات بفرستم ولی خوابگاه ما جای ارزونه  

چون ما مولدار نیستیم فقیریم😉😆

خوابگاه خودگردان دقیقا فرقش چیه ؟ای بابا من دوس داشتم بیام شیراز ....

اگه خودت چرشر و شوری و خودت روسریع میتونی وفق بدی و زیر و زرنگی بیا شاید برات تجربه بدی نباشه

ولی معمولا خوابگاههای خودگردان احتمال اینکه سرپزست و هم‌اتاقی و هم خوابگاهی عقده ای و بدذات دربیارن بیشتره تا خوابگاه دولتی

ایشالا هر جا خیره 

حداقل رشتتو یه چیزی انتخاب کن که ارزش اینهمه دوشواری 😉 رو داشته باشه، نه مثل من که الکی ارشد گرفتم‌حالا هم به خاطر کار خوابگاه خودگردان هستم و دور خودم‌میچرخم