2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

102 بازدید | 20 پست

نمیدونم چیکار کنم 🙂💔دهم یازدهم کمترین نمرم ۱۸ بود 

دوازدهمو یجوری خراب کردم یجوری نابود شدم 

سر جلسه میرفتم هیچی نمیخوندم کنکور هم ک رتبم دیدم ۶ رقمی شدم معدل نهایی هم شدم ۱۱و ۷۵ 

معدل دیپلمم ۱۶و ۷۵ 

تروخدا کمکم کنید ی رشته بگید  هر چی فقط برم دانشگا پیام نور 

دیگ خیلی داغونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بری که چی بشه بشین ی سال درست بخون

نمیدونم واقعا اوضاع سال دیگه بدتر میشه آخه باید یازدهم هم بخونیم 

انتخاب رشته میکنم اگ چیزی قبول شدم میرم اگ ک ن میمونم مجبورم 

همه دوستام هم موندن با اینکه اوضاعشون بهتره

بری که چی بشه بشین ی سال درست بخون

عزیزم من خودم امسال پشت کنکور بودم و با رتبه ای که دارم تصمیم گرفتم دوباره پشت کنکور بمونم ولی صبح رفتم پیش مشاور بهم میگه اگر بمونی سال دیگه نمیتونی ترمیم بزنی اگر انتخاب رشته کنی دانشگاه دولتی بیاری یکسال محروم میشی من با چه امیدی بمونم  

عزیزم من خودم امسال پشت کنکور بودم و با رتبه ای که دارم تصمیم گرفتم دوباره پشت کنکور بمونم ولی صبح ر ...

نمیدونم ولی به نظرم واسه هدفت باید بجنگی من خودم با رتبه ۲۵۰۰ پشت کنکور موندم چند سال پیش مهم نیت و هدفته

عزیزم رشته های بهداشت عمومی

مهندسی بهداشت حرفه ای

فناوری اطلاعات سلامت

مدیریت خدمات بهداشتی درمانی

رشته هایی هست که مشاور بهم گفت اطلاع دقیقی دربارشون ندارم میتونی خودت تحقیق کنی

نمیدونم ولی به نظرم واسه هدفت باید بجنگی من خودم با رتبه ۲۵۰۰ پشت کنکور موندم چند سال پیش مهم نیت و ...

عزمزمه ببین شما چند سال پیش کنکور دادی اوضاع اون موقع کنکور عالی بود الان من به چه امیدی بشینم وقتی ۶۰ درصد سال دیگه معدل هست و من نمیتونم ترمیم بزنم