2777
2789
عنوان

ارثی بودن دوقلو زایی

223 بازدید | 16 پست

سلام دوستان

من مادربزرگِ مامانم دوقلو حامله بوده، آیا ممکنه این ژن ازش بهم به ارث برسه؟؟ یا نه فقط باید مادر یا مادربزرگِ خودِ آدم  دوقلو زا باشن تا شانس اینو داشته باشیم؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خرافاته بابا خواست خدا

من هم خودم دوقلو بودم

هم خواهر شوهرم دوقلو بود

یعنی هم مادرم

هم مادر شوهرم هر دوشون دوقلو زاییدن 

ولی کو بچه های من دوقلو نشدن

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
منم بابام دوقلو بوده احتمال داره اگه منم بچه دار بشم بچم دوقلو شه؟

فکر کنم بشه ، چون تا اونجایی که میدونم وقتی زن و مردی میخوان بچه دار بشن ، ژن دو قلو زایی از سمت زن باید باشه، باز باید از دکتر اینا هم بپرسی

ولی ممکنه انتقال این ژن به بچه هاتون برسه نه خود شما

نمی دونم خدا می دونه

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
یعنی فقط باید سمت مادری زن باشه؟ من فکر میکردم که امکان انتقال ژن دو قلو زایی از سمت زن باید باشه !! ...

فرقی نمیکنه چه مادرخودش دوقلو باشه چه سمته مادرش دوقلو داشته باشن احتمالش هست 

حالا ممکنه هم نشه الان من خالم دوقلو داشت منم خودم دوقلوام بچم دوقلو نشده 

فرقی نمیکنه چه مادرخودش دوقلو باشه چه سمته مادرش دوقلو داشته باشن احتمالش هست حالا ممکنه هم نشه الان ...

بله درسته.. اخه سوال برام شده چون این نسبت مادربزرگ مامانم که دوقلو داشت( در اصل مادربزرگِ پدریِ مامانم هستش) با صحبت شما یکم شک کردم که  انتقال ژن چطوریه.

بله درسته.. اخه سوال برام شده چون این نسبت مادربزرگ مامانم که دوقلو داشت( در اصل مادربزرگِ پدریِ مام ...

بازم برمی گرده به ژن های مادری 

البته خیلی چیزا تودوقلوزایی تاثیر دان بازم اگه بخواین بچتون دوقلو بشه به دکتر بگین