2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان اینایی که بهت میگن جداشو پس فردا میگن مطلقه س به شوهرای مردم میچسبه و فلان، نمونش تاپیک صبح که تعطیل شد . اینجا مشورت نگیر ی عده واقعا خیلی مریضن!

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

موفق باشی🤝🏻💜

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  
الان اینایی که بهت میگن جداشو پس فردا میگن مطلقه س به شوهرای مردم میچسبه و فلان، نمونش تاپیک صبح که ...

تصمیم خودمه...یکساله دارم تهمت میشنوم...واقعا دیگه نمیتونم...یه کم دیگه بمونم به جای طلاق خودمو از دستش میکشم

این چه حرفیه

انقدر صبح حرص خوردم!! ی نفر میگف اصن کسی که یبار جدا شده حتما مشکل داره نداشت جدا نمیشد!!!!

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

الان اینایی که بهت میگن جداشو پس فردا میگن مطلقه س به شوهرای مردم میچسبه و فلان، نمونش تاپیک صبح که ...

از بس یه عده از مطلقه ها بعد طلاق خ ر ا ب بازی دراوردن چشم اینا ترسیده تر و خوشکو باهم میسوزونن

جانَم وَصلِ بِه جانَت...❤  متاهل💍
از بس یه عده از مطلقه ها بعد طلاق خ ر ا ب بازی دراوردن چشم اینا ترسیده تر و خوشکو باهم میسوزونن

اخه جالبیش اینه طرز فکرش این بود خانمه که به استارتر میگف چون شوهر داشته طلاق گرفته واقعا چجوری میتونی تحمل کنی باهاش خوابیده بعد میگف اگه دوست باشن چ اشکالی داره!!! مغزم سوت میکشید ینی