2777
2789

مثلا دختر همسایتون از کربلا بیاد میرین پیشوازش ؟

من تا حالا خونشون نرفتم حتی دخترشم ندیدم 😂🤦 

همسرم یه همسر همسایمون انگشترشو داد که ببره دختر اونجا تبرک کنه دیشب گفت میارم خودم ولی نیاورده چیکار کنم به نظرتون منو همسرمم دل تو دلمون نیست بیاره 🤣🤦 

به نظرتون اگه برم خونشون چیزی باید ببرم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر چیزی نبر

چیزی درصورتی میبرند که طرف خرج بده و شما هم کادو ببری

خودتون حالا شده با یه جعبه شیرینی 

پاشین برین

🧜‍♂️مابی ادب نیستیم،برخوردمون بستگی داره که شماکی باشی🧜‍♂️

اگه شیرینی توخونه هست توظرف بچین ببرواگرم نیس برودربزن بگوببخشیددست خالی اودم زیارتتون قبول این چیزابعدبگو سفرچطوربودبعدبگوانگشترروتبرک کردین دستتون دردنکنه انشالاک سریه فرصت مناسب خدمتتون میرسم همین کافیه

اگه شیرینی توخونه هست توظرف بچین ببرواگرم نیس برودربزن بگوببخشیددست خالی اودم زیارتتون قبول این چیزا ...

اوووووو این همه حرف بزنه 

خب سنگین یه جعبه ۱کیلویی شیرینی بگیره ببره انگشترش بگیره

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

نمیشه ک یهودرروبازکردب طرف بگه انگشترمنواوردی بدش😂😂خومگه میخادبره دعوا😂

عزیزم کامنتمو درست نخوندی گفتم یه جعبه شیرینی بگیره بره خونش ..خب جای اون همه حرف که بعدا خدمت می‌رسیم که شما گفتید 

پیشنهاد من بهتره

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊