2777
2789
عنوان

زن پسرخاله شوهرم

262 بازدید | 11 پست

سلام، شوهرم و پسرخاله اش از بچگي باهم خيلي صميمي بودن، اوايل ازدواجمونم باهاشون رفت و امد داشتيم اما رفتاراي همسرش واقعا ازار دهنده اس و حد و مرز هارو چه كلامي چه رفتاري رعايت نميكنه ، ماهم به دليل حساس شدن من و ناراحت شدنم باهاشون قطع ارتباط كرديم، منتها شوهرم برقكاره و هميشه كل فاميل براي كارهاي برقي بهش زنگ ميزنن و ميره انجام ميده، ازجمله خونه همين پسرخاله اش، به نظرتون اينجوري من اين وسط سبك ميشم وقتي تنهايي ميره يا اصلا حساسيت نشون ندم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حساس بشی خودت اذیت میشی

من فقط بخاطر اينكه تو فاميل زشت نباشه نميگم واسه كارهاي برقي هم نرو خونشون چون تازه دوساله ازدواج كرديم ولي واقعا ارامشم بهم ميريزه چون وقتي ميره مثلا اگه تايم ظهر باشه ناهار ميخوره و مياد درحالي كه باهاشون ارتباطي نداريم 😕😕😕

شوهرت برای کار میره دیگه تو چرا سبک بشی

اره حق باشماست ولي دليل اين حساست من اينه كه قبلش كه تو دوره دوستي با من بود همش با اينا شمال بود  يا گاهي دوسه روز خونشون ميخوابيد و كلا ديگه به من زنگ نميزد بعدا فقط اس ام اس ميداد، بهدا ميفهميدم اين دختره ، خواهر كوچيكه مجردشم اورده بوده شمال با اينكه ميدونست شوهرم با من دوسته، براي همين كلا  روي اين دختر حساس شدم 

من فقط بخاطر اينكه تو فاميل زشت نباشه نميگم واسه كارهاي برقي هم نرو خونشون چون تازه دوساله ازدواج كر ...

شما به شوهرت که اعتماد داری دیگه افکار منفی رو بریز دور عزیزم، منم خیلی حساسیت هامو کم کردم و الان میفهمم ای کاش زودتر به این نتیجه می‌رسیدم که خودم و سلامتی مهمتر از همچیه

شما به شوهرت که اعتماد داری دیگه افکار منفی رو بریز دور عزیزم، منم خیلی حساسیت هامو کم کردم و الان م ...

آفرين بهت، كار درستو كردي، كاش منم حساسيتم ازين خانوم از بين بره