2777
2789
عنوان

عمل بینی نکنید خواهشااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 71 پست

منم بینیم انحراف داره و گوشتی هم هس اما میخوام عمل کنم حداقل اگه زیبایی هم نکردم انحرافشو حل کنم خیلی زجر کشیدم سر دماغم

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

ممنون یه فوبیابه فوبیاهام‌ اضافه شد🥲

بخدا جدی میگم اگه برگردم به ۲۰ روز پیش بینی نازنینمو نمیدادم دست تیغ جراحی اگه بینیتون به چهرتون میاد سمت عمل نربن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار دکترت خوب نبوده حتما البته خیلی زوده برای دیدن نتیجه عمل تا یکسال شکلش قطعی نیست 

من بهترین تصمیم زندگیم عمل بینیم بود دکترمو دعا میکنم خداخیرش بده باعث شد از تموم اون بی اعتماد به نفسی و نفرتی که از خودم داشتم از بین بره 

اگر هر عیبی تو صورتتون دارید یه پزشک خوب پیدا کنید و برطرفش کنید این لطف رو از خودتون دریغ نکنید

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه.                               💥  🌱  خدایا شکرت 🙏 من مهرماه امسال ازدواج کردم با مردی که خیلی دوستم داره و دوسش دارم و کنارش خیلی خوشبختم خدارو صدهزار مرتبه شکر🙏 از خدا میخوام به همه‌ی دخترایی که تنهایی اذیتشون میکنه یه همسر و همراه خوب بده از معجزه های خدا ناامید نشید 

منم بینیم انحراف داره و گوشتی هم هس اما میخوام عمل کنم حداقل اگه زیبایی هم نکردم انحرافشو حل کنم خیل ...

منم همینطور بود بینیم ولی عمل نکن کاش الان برگشت به عقب وجود داشت چه غلطی کردم من اخه

بخدا جدی میگم اگه برگردم به ۲۰ روز پیش بینی نازنینمو نمیدادم دست تیغ جراحی اگه بینیتون به چهرتون میا ...

وای قوز دارع ولی میگن ب قیافت میاد صورتمم تپل میشه بینیمم کوچیک میشه الان باز لاغر شده صورتم بزرگه

میخوام عمل کنم ولی نمیزارن😥

تو ناخن کاریم ادعا دارم🥰👌🏻#nail artist 

١٢ سال پيش وقتى گچ بينيم رو دكتر باز كرد به حدى حالم بد شد كه نگم برات ٢٤ ساعت صحبت نكردم 😂😂😂😂😂

شوخی نکن🤣🤣

اخ نگم برات الان یه چند درجه بدتر از اون موقع توهستمااا ولی بدبختی اینه وقتی زیاد ناراحتم مغزم هی ارور خنده  میده ،هی میگه غلطیه که کردی شبا همش از خدا طلب بخشش میکنم😂🤣🤣🤣🤣

ببین الان همش ورمه ولی تو انتخاب دکترت باید دقت میکردی دکتری ک ماهر باشه میدونه چ بینی ب صورتت میاد

بینی نیمه فانتزی میخواستم زد یه بینی چلغوز گذاشت جای قبلی اصلا نه قوسی نه هیچی راست  راسته و با نوک بینی که سوراخاش مشخص نیست ولی اونی که من میخواستمو درنیاورد