الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من چهار ماه پیش زایمان طبیعی داشتم. تو خونه کیسه آبم پاره شد. لحظه ای که میرفتم بیمارستان، ی ذره ترس هم نداشتم. کاملاااااروم بودم.تا زمان بستری هم اروم بودم با اینکه زایمانم طولانی شد و دهانه رحمم باز نمیشد ، فقط یکی دو ساعت اخر خیلی درد داشتم. به محض تولد دختر گلم، انگار نه انگار داشتم از درد میمردم. نهایت درد یک ساعته
زن داداش من دیروز زایمان طبیعی داشت. دو سه ساعت درد کشید . بعدش انگار اصلا زایمان نکرده از بس خدا رو شکر حالش خوب بود. دردش همون لحظه ی بیرون اومدن بچه هست
من 17ساعت بستری بودم. زایمان افراد باهم فرق داره. لشتباهه که فکر کنی همه ی جور تجربه دارن ،.فیزیک بدنت، موقعیت بچه، باز شدن دهانه رحمم همه از عوامل تاثیر گذاره
منم زایمان کردم تو هفته۳۷و زایمانم با امپول فشار بود چون بچم اصلا تکون نمیخورد گفتن خطرناکه و کلا پنج ساعت از اول تا اخرش طول کشید و تو این پنج ساعت دوبار بی حسی نخاعی گرفتم تا دردشو تحمل کنم
من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....