2777
2789
عنوان

گرفتن بچه از شیر

140 بازدید | 29 پست

سلام مامانا 

پسرم دوسالشه بدون شیر اصلا نمیخابه تمام روشهای تلخک زدن و این مدلی هم امتحان کردم باز گریه میکنه شیر میخواد تنها روشی که میخابع بدون شیر این هست که با کالسکه یا ماشین ببرم بیرون بگرده حالا به نظرتون چکار کنم میترسم اینبار به کالسکه عادت کنه بدون اون نخابه

مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

از شیر روز گرفتیش شب میخوره فقط؟

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبر زرد استفاده کردی

تلخک زدم ولی گریه می‌کنه که چرا تلخه 

مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 
از شیر روز گرفتیش شب میخوره فقط؟

فقط موقع خواب میخواد تو طول روز سراغ نمیگیره

پرستارم

سعی کن بچه رو تو طول روز با بازی کردن باهاش خسته اش کنی بعدظهر نزار بخوابه اگه هم خوابید در حد 10 الی 20 دقیقه سریع بیدارش کن اینجوری که بچه خسته باشه زود تر میخوابه و اینکه با شیشه شیر بخوابونش 

اگه خیلی بچه بد قلقی باشه مثل بچه خودم من همراه با این کار ها همیشه ساعت 7 یا 8 شب حموم میبردمش (اون موقع تیر بود هوا خیلی گرم بود) میبردمش حموم چون پسرم تو حموم که میره خوابش میگیره بعد از حموم میاوردنش بیرون خشکش میکردم تو شیشه شیرش آبمیوه طبیعی یا شیر میرختم 1 دقیقه ای میخوابید

فقط موقع خواب میخواد تو طول روز سراغ نمیگیره

اگه خوراکی هایی مثل شیرکاکائو یا شیر پاکتی دوس داره با نی بهش بده شب بخوره قبل خواب هم خیلی باهاش بازی کن که خسته بشه موقع خواب بگیرش بغلت راه ببر خوابش ببره. من اینکارا رو میکردم روزای اول.یا رو پات 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
پرستارمسعی کن بچه رو تو طول روز با بازی کردن باهاش خسته اش کنی بعدظهر نزار بخوابه اگه هم خوابید در ح ...

شیشه نمیگیره

شیشه نمیگیره

هرچقدر هم خسته باشه باید شیر بخوره بخوابه حتی شده پنج دقه

اگه خوراکی هایی مثل شیرکاکائو یا شیر پاکتی دوس داره با نی بهش بده شب بخوره قبل خواب هم خیلی باهاش با ...

اینقدر بد قلقه که الان میخواستم تو بغل بخوابونم با گریه اومد پایین رفت پتوشو اورد که بخوابه زمین شیر بخورع

من یه هفته س از شیر گرفتم یه چسپ زخم زدم روی سینم اومد گفت شیر میخام سینمو در آوردم گفتم وای نگاه کن ...

خوشبحالت واسه منم دعا کن بگیرم چند وقتشه بچه شما

من یه هفته س از شیر گرفتم یه چسپ زخم زدم روی سینم اومد گفت شیر میخام سینمو در آوردم گفتم وای نگاه کن ...

با شیر می‌خوابید ؟

اینقدر بد قلقه که الان میخواستم تو بغل بخوابونم با گریه اومد پایین رفت پتوشو اورد که بخوابه زمین شیر ...

یه چسب بزن روش بگو اوف شده زودم جمعش کن که نخواد بکنه