2777
2789
عنوان

سین زدن و جواب ندادن

551 بازدید | 71 پست

قرار بود با پارتنرم یه وقتی رو بزاریم که باهم صحبت کنیم بعد پیامم رو سین زده ولی جواب نداده منم این بلاتکلیفی داره اذیتم میکنه و از این بکش پس کش خوشم نمیاد چی بهش بگم اخه

🍃(خُدآ اَگَر بِخوآهَد غِیرِ مُمکِن،مُمکِن می شَوَد)🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی نگو

من میخام کات کنم این بلاتکلیفی و جواب ندادن هم اذیتم میکنه اگه قراره باشیم درست باشیم اگه قراره نباشیم خداحافظی کنیم بریم این وسط موندن واسم سخت ترینه یعنی چه سین میزنه جواب نمیده

به همون خیال بزارش😏چرا کات نمیکنی؟

منم دیگه پی ام ندادم الانم رفته بیو ایتاش که راجب من بود رو برداشته که من حساس شم بیفتم دنبالش کورخونده 

منم دیگه پی ام ندادم الانم رفته بیو ایتاش که راجب من بود رو برداشته که من حساس شم بیفتم دنبالش کورخو ...

بنظرم جای این بلاتکلیفی و معطلی تکلیف رو روشن کن

مثلا براش بنویس:

من و شما به درد هم نمیخوریم براتون آرزوی سلامتی و موفقیت دارم خدانگهدار

بعدش هم بلاک کن و تمام 

بدون هیچ توضیحی یا اینکه بی محلی هاشو بگی

البته اگه برات تمام شده س و منتظر نیستی با شماره دیگه بهت پیام بده 

بنظرم جای این بلاتکلیفی و معطلی تکلیف رو روشن کنمثلا براش بنویس:من و شما به درد هم نمیخوریم براتون آ ...

به نظرت بنویسم تکلیف رو روشن کنیم دوتایی یا خودم تکلیف دوتاییمون رو مشخص کنم؟

تا فردا صبح صبر میکنم اومد که اومد نیومد هم تمام ۴ روزه اینجور شده نمیدونم چشه به نظرت برمیگرده یا نه

چرا اینطوری میکنه؟

نمیدونم چشه آخه دیشب گفتم بیا فردا جدی حرف بزنیم گفت چشم عزیزم گفتم پس فردا رو وقت بزاریم سین کرده چیزی نگفته دوباره گفتم موافقی موافق نیستی برنامت چیه دیگه سین نزده شیطون میگه برو محل کارش جدی تکلیف رو مشخص کن و خداحافظی بلند

چرا گفتی تکلیف رو مشخص کنیم؟ چه مشکلی باهم دارین؟

من نگفتم تکلیف رو مشخص کنیم گفتم جدی راجب رابطمون و هدفامون و برنامه هامون حرف بزنیم ببینید الان یک سال و چهار ماه شده خب از کجا معلوم که هی همینجور ادامه پیدا که تا دوسال سه سال سر من بی کلاه بمونه من میخام ببینم جنم جدی صحبت کردن داره آیا 

چرا گفتی تکلیف رو مشخص کنیم؟ چه مشکلی باهم دارین؟

مشکلش اینه که بی توجهی میکنه به کارش بیش از حد اهمیت میده نمیگه عزیزم اگه کار نداری بیا باهم حرف بزنیم