2777
2789

اگه فیلم های غیر اخلاقی مردها رو ضعیف میکنه و انتظارات غلط درشون ایجاد میکنه، رمان های عاشقانه هم انتظارات غلط از عشق در ذهن زنها تولید می کنه. انتظاراتی که هیچ مردی نمی تونه پاسخ گوش باشه

‏نشستم فیلم پنجاه طیف گری 50 shades of Grey رو نگاه می کنم.

اول داستان اینجوریه که یک دختر دانشجو که برای مجله دانشگاه کار میکنه میره توی اتاق مدیرعامل یک شرکت مخابراتی چندمیلیارد دلاری که باهاش مصاحبه کنه. این مدیرعامل که خیلی جوون (مثلا ۳۰ سال) و خوش تیپ هم هست صاحب کل این کمپانی چندمیلیارددلاریه.

بعد از چند تا سئوال، این مدیرعامل خوش تیپ، میگه بذار حالا من ازت سئوال کنم و بعدش شروع میکنه از زندگی دختر پرسیدن.

فکر کن یک خانم جوون دانشجو بدون هیچ صلاحیتی باشی، بعد مثلا بری مصاحبه با ایلان ماسک و بعدش ایلان ماسک بگه تو چرا از من مصاحبه می کنی، به نظرم تو زندگی ات از من جالب تره و بعدش اون شروع کنه از اون دختر سئوال های شخصی بپرسه و بخواد اون دختر رو بشناسه

یک جایی اش کریستین گری (بیلیونر ۲۷ ساله خودساخته) راننده اش رو میفرسته سراغ آنا که بیارش طبقه بالای ساختمان کمپانی و اونجا کنار هلیکوپتر منتظر آناست. تصور کن بیلیونری که هر دقیقه از وقت اش چند ده هزار دلار می ارزه کنار هلیکوپتر توی سرما توی هلی برد منتظر خانمه 😂‌

دنیای توهم، زیاده خواهی و خودمحوری زنانه عمق و انتها نداره 😂

میلیاردر داستان بعد از این که با هلیکوپتر خودش و با خلبانی خودش آنای ۲۲ ساله رو می بره توی پنت هاوس اش بکارت آنا رو برمیداره و بعدش فکر می کنید چکار میکنه؟؟؟؟؟

بعدش بلند میشه و میره پشت پیانو و برای آنا یک آهنگ عاشقانه می نوازه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا با حرفت موافقم عشق رو یه شور و حرارت عمیق با یه دنیای ایده آل معرفی کردن اما آدم ها متفاوتن برداشت هاشون تفکراتشون 

مثلا تو همین سایت اگه آقا تولد خانوم رو جشن نگیره اگه کادوهای آنچنانی نده خانم سرخورده میشه چون عشق براش اینجوری معنی شده اما عشق رو میشه توی کارکردن آقا برای تامین نیازهای زندگی هم دید کلا همه چیز رو تک بعدی کردیم 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن