2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتند آزمایش مغز استخوان گرفته بشه

خوب ، کاهش پلاکت علت های مختلفی داره ، چون منشا تولیدش ، مگاکاریوسیت ها هستند که در مغز استخوان هستند ، پزشک درخواست مغز استخوان داده ، اگه تولید نشه و درمان دارویی نداشته باشه ، پیوند مغز استخوان و .. هست ، به علت های مختلف پیش میاد ، من نمیتونم نظر بدم ولی قبلش با حداقل دو تا پزشک خوب مشورت کن ، اینروزا پزشکا خیلی بی سواد هستند و بیشتر سودجو 

اما باید پزشک بگه ، متخصص خوب پیدا کن . هرچند احتمالا این دستور پزشک درست باشه ولی باید مراقب بود

بله دیابت هم داره قرص آ اس آ هم مصرف میکنه

خوب ، سن که بالا میره ، زیاد تر پیش میاد ، عوامل زیادی اثر دارند ، معمولا ، درمان ها علامتی هستند ، 

ان شا الله که اتفاق خاصی نیوفته ، طبق دستور پزشک عمل کن و مراقب باش که داروهاشو کم و زیاد نکنه ، افراد سن بالا گاهی خودسر عمل می کنن، داروها رو کاملا آموزش بده که چطور و چه مقدار بخوره . مراقب باشه ، بهتره بدنش به جایی برخورد نکنه و ضربه نخوره و دچار بریدگی هم نشه 

طبق دستور پزشک  جلو برو

ممکنه بدبخیم باشه ؟؟؟

معمولا نه ، نمیدونم پزشک چی تشخیص داده ، ولی معمولا سرطان نیست که بدخیم باشه  ، بهش میگن ترومبوسیتوپنی   کاهش پلاکت ، 

اکثرا پلاکت تولید نمیشه ، تو هر سنی هست ولی با افزایش سن مثل همه امراض احتمالش بیشتر میشه ، 

پلاکت هم که تو بند امدن خونریزی نقش داره .

نمی تونم چیزی بگم که ربطی به درمان داشته باشه ، پزشک نیستم . اما سردیجات کمتر مصرف کنه و گوشت گوسفندی تازه ، گوشت مصرفیش باشه ، البته در این مورد هم باید با پزشک مسورت کنی .یکی از همکارام ، دخترش که کمبود پلاکت داشت ، پزشک توصیه کرده بود . شاید کمی موقر باشه

ممکنه بدبخیم باشه ؟؟؟

معمولا نه ، نمیدونم پزشک چی تشخیص داده ، ولی معمولا سرطان نیست که بدخیم باشه  ، بهش میگن ترومبوسیتوپنی   کاهش پلاکت ، 

اکثرا پلاکت تولید نمیشه ، تو هر سنی هست ولی با افزایش سن مثل همه امراض احتمالش بیشتر میشه ، 

پلاکت هم که تو بند امدن خونریزی نقش داره .

نمی تونم چیزی بگم که ربطی به درمان داشته باشه ، پزشک نیستم . اما سردیجات کمتر مصرف کنه و گوشت گوسفندی تازه ، گوشت مصرفیش باشه ، البته در این مورد هم باید با پزشک مسورت کنی .یکی از همکارام ، دخترش که کمبود پلاکت داشت ، پزشک توصیه کرده بود . شاید کمی موقر باشه

معمولا علت اینجور چیزا رو میگن ایدیوپاتیک یعنی علت نامشخص . 

طب سنتی معمولا میگه سردی بدن و اینها 

من اعتقاد زیادی به طب ندارم کلا. ولی خوب چیز دیگه ای برای گفتن ندارم   ان شا الله که خوب بشن

معمولا نه ، نمیدونم پزشک چی تشخیص داده ، ولی معمولا سرطان نیست که بدخیم باشه ، بهش میگن ترومبوسیتوپ ...

پزشک گفت مشکوک ب سرطان هست ولی برای بررسی بیشتر باید آزمایشات کامل خون گرفته بشه