بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کار خونه که احتمالا از باباشه پزشکا حقوقشون کمه مگر جراحی چیزی باشه دندونپزشکا هم بعضیاشون غرور دارن ببین کدومش به دلت میشینه خانواده کدومش مهربونه و حامین اصیلن به این چیزا توجه کن خانواده خیلی مهمه
نه از باباش نیست. آره به نظر منم هر چیز مهم تر شهصیت و خانواده ای هستش که توش تربیت شده
خودم متاهلم میدونم چقدر تاثیرگذاره مخصوصا وقتی بچه دار میشی اینکه عموی بچت چیکاره است یا عمه بچه اینا میشن الگوی بچت. هم اینکه شوهر، تو چه خانواده ای بزرگ شده خیلی مهمه اینکه به خانما ارزش و احترام قائل میشن یا نه!
خودم متاهلم میدونم چقدر تاثیرگذاره مخصوصا وقتی بچه دار میشی اینکه عموی بچت چیکاره است یا عمه بچه این ...
خیلی تصمیم سختیه. من واقعاً میترسم از غزدواج نمیتونم به هیچ کسی اعتماد کنم از یه طرفم نمیتونم تا آخر عمرم تنها بمونم🤦🏻♀️ واقعا تصمیم سختیه. نمیشه شخصیت واقعی آدما رو شناخت