2777
2789
عنوان

بعد سه روز

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 32 پست
آخه وقتی می بینم چیزی نیست که غذا درست کنم مجبور می شم 

از این به بعد کم کم عادتش بده

اول باهاش صحبت کن بعد دیگه خودش بره خرید 

من که از اول اونو فرستادم الان اینقدر راحتم هرچی کم و کسر باشه تقصیر خودشه 

فقط اگه چیزی توی یخچال باشه و خراب بشه سرم غر میزنه😆

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره واقعا بهم برداشت گفت یخچال خالیه داشتم منفجر می شدم . امشب به باباش می گم این طرز حرف زدن یعنی چ ...

به باباش نمیخواد بگی عزیزم اینا هیچوقت قرار نیست طرف تورو بگیرن! میخوای هم بگی غیر مستقیم بگو! مثلا کیوه نزار جلوشون بعدشم معذرت خواهی کن بگو من نرسیدم برم خرید شوهرمم که اصلا نمیدونه خرید یعنی چی! 

دخترم تمام زندگی من

استارتر جون اشکال نداره این نیز بگذرد ..به پدرشم چیزی نگو ..شما ۲ روز دیگه آشتی میکنین یادتون میره چیا گفتین ..پدرش یادش نمیره 

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊

تازه بعد از ظهرا می ره یه مغازه داره تا ساعت 10 شب هم نمیاد . می گم تو که داری کار می کنی پس کو پولاش میگه مشتری ندارم (آرایشگاه ) . می گم خوب نرو تعطیلش کن . می گه من میرم اونجا اعصابم راحت تره . اصلا تعطیل نمی کنم .

از ماست که برماست دوست عزیز

اگه راحت و اسون پول و نمی آوردیم تو زندگی اینجوری نمی شد

باید جایگاه زن و مرد تو زندگی مشخص شه نه اینکه زن بشه مرد خونه و ....‌

من که خودم و لعنت میکنم 

السلام علیک یا ابا عبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک. دست من و دامن تو آقا.این ماه حاجت روام کن😢🙏
اینجوری که منفجر می شم . دق می کنم

آره عزیزم نگو ..بی فایده است ..بشین با خودش خیلی اروم و منطقی صحبت کن جلوی بچه هم نه ،تنهایی ..بهش بگو چقدر ازین وضع ناراحتی و باید خودشو تغییر بده 

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊
خیلی مغروره به خدا چند بار به گفتم فایده نداشته . 

درست میشه الهه جون .. شما همسرت رو بهتر میشناسی ..میدونی از چه راهی باید وارد بشی که تاثیر داشته باشه