2777
2789
بعد ازینکه فهمیدم دیگ جوابشو ندادم فک نمیکردم اینطوری باشه گفتم بهش دیگ پیگیرم نباش

پسر داره قول ازدواجم میده و رابطه ی جنسی میخاد هنوز آدم میدونه داره دروغ میگه ک ب خاستش برسه

بعد تو میگی گفته ازدواجم نمیتونم قول بدم بعد رابطم میخاد

لطفا لطفا لطفا حتی برات ارزش نداشته باشه ک درموردش تاپیک بزنی

مگ تو احساس و ارزش نداری

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر داره قول ازدواجم میده و رابطه ی جنسی میخاد هنوز آدم میدونه داره دروغ میگه ک ب خاستش برسهبعد تو م ...

دیشب تا صب فقط گریه میکردم سر این حرفش خدا لعنتش کنه

بعد ازینکه فهمیدم دیگ جوابشو ندادم فک نمیکردم اینطوری باشه گفتم بهش دیگ پیگیرم نباش

پس احساست یکم درگیره ک درموردش تاپیک زدی ب خودت بیا عزیزم

من نمیدونم چرا از منطقتون کمک نمیگیرین😞😞😞😞😞

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
دگیر احساساتت شدی

اره دوسش داشتم متاسفانه ولی ی اخلاق خوبی ک دارم اینه ک راحت میتونم از ادما و چیزایی و دوسشون دارم دل بکنم چن روز اولش سخته ولی بعدش اوکی میشم

دیشب تا صب فقط گریه میکردم سر این حرفش خدا لعنتش کنه

نزار احساساتت بکشوندت ب سیاهی

ای خدا چی داری میگی،چرا ب چنین آدمی فک میکنی😞😞😞😞😞غلط کرد اسم رابطه آوورد

اونیم ک حتی اسم ازدواج بیاره غلط کرده اسم رابطه بیاره،

این ک دیگه از تعهد آیندشم مطمئن نیس مرتیکه ی احمق

اره دوسش داشتم متاسفانه ولی ی اخلاق خوبی ک دارم اینه ک راحت میتونم از ادما و چیزایی و دوسشون دارم دل ...

پس ب عنوان یه غریبه ازت خاهش میکنم تا آسیب جدی ندیدی دل بکن،تو قدرتشو داری