2777
2789

الان من چطوری تحمل کنم که بعد 3ماه عاشق شده؟

نگین از کجا فهمیدم توکانال شخصی شو چک کردم نوشته بود عاشقش شده

اصلا واسم مهم نیس ب جهنم 

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همزمان که با من بود ازدواج کرد والا برا تو خیلی وفادار بوده 😅

دقیقا منم همینطور! گفت با دوستم میرم دور بزنیم، برگشت خونه گفت ببخشید رفته بودم خواستگاری، ازش خوشم اومد و دارم عقد میکنم خداحافظ 😐😐

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
دقیقا منم همینطور! گفت با دوستم میرم دور بزنیم، برگشت خونه گفت ببخشید رفته بودم خواستگاری، ازش خوشم ...

من یهو پیام داد پنجشنبه نامزدیمه

شب عقدش تا صبح حرف زد 

بعد عقدش چند بار پیام داد دلم تنگ شده

خیلی دوس دارم خوشبین باشم و بگم آدم عوضی نبود فقط احمق بود ولی هرچی فکر میکنم میبینم خیلی عوضی بود😅

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود
من یهو پیام داد پنجشنبه نامزدیمهشب عقدش تا صبح حرف زد بعد عقدش چند بار پیام داد دلم تنگ شدهخیلی دوس ...

تازه فکر کن بعد 5 سال

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود
من یهو پیام داد پنجشنبه نامزدیمهشب عقدش تا صبح حرف زد بعد عقدش چند بار پیام داد دلم تنگ شدهخیلی دوس ...

خدا خیرتون بده.

چند وقت طول کشید عذاب نکشی و تقریبا یادت بره؟