2777
2789
عنوان

چرا این توهم هست چشم رنگی وپوست سفید قشنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1406 بازدید | 100 پست
ولی تو اروپا فقط دخترای چشم آبی و سبز و بور ایرانی طرفدار دارن مثل دوستان و فامیل های من از نظر پسرا ...

تو اروپا خواهان ندارن چون از نظرشون ما هم سطحشون نیستیم. اونا با کشورای پیشرفته عین خودشون دوس دارن وصلت کنن

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

تو اروپا خواهان ندارن چون از نظرشون ما هم سطحشون نیستیم. اونا با کشورای پیشرفته عین خودشون دوس دارن ...

دوستای من با اونجا قرار داد دارن مدل هستن اتفاقا عاشق دوستای من هستند  و اصلا نژاد پرست نیستن البته با بور هااو چشم رنگی ها. اتفاقا پسرای اروپایی زیادی با زنای ایرانی ازدواج میکنند چونکه اکثر دخترای اروپا فمنیست یا همجن.‌.سگرا اند🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

عاشق افراد چشم آبی و طوسی و سبز موهای بور هستم 🥰🥰🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو اروپا خواهان ندارن چون از نظرشون ما هم سطحشون نیستیم. اونا با کشورای پیشرفته عین خودشون دوس دارن ...

فقط آلمان اینجوریه هلند و سوئد و ایتالیا خیلی خوبن  

دقیقا تو ایران فقط ۱۰ درصد دختر بلوند و چشم آبی و طوسی هست بیست درصد هم چشم سبز و عسلی و میشی هست ۷۰ ...

اون برای شرق هستش که در‌واقعیت جزو وایت های روسیه حساب نمیشن عزیزم خود غرب نود درصد ابی و سبزن قهوه ای خیلی کم

🇮🇷🇷🇺
ولی تو اروپا فقط دخترای چشم آبی و سبز و بور ایرانی طرفدار دارن مثل دوستان و فامیل های من از نظر پسرا ...

عزیزم شما فرهنگ اینجا رو نمیدونی راستش کلا چهره خاورمیانه رو دوست ندارن حالا حتی اگه بور و چشم روشن باشهدلیلش خیلی طولانیه ی مدت کمتر شده بود الان دوباره زیاد شده 

🇮🇷🇷🇺
اون برای شرق هستش که در‌واقعیت جزو وایت های روسیه حساب نمیشن عزیزم خود غرب نود درصد ابی و سبزن قهوه ...

لطفا اطلاع نداری کامنت نزار من خودم چهرم اروپابی ۱۷۷  قد چشمای آبی و پوست وایت فیر اسکین 

پس من هم سفید محسوب میشم دوم من درمورد آمریکا و هلند و انگلس صحبت کردم که عاشق چهره های چشم رنگی و سفید مثل خودشونن خودم هم اونجا بودم 

درضمن شما توهم داری کجا ۹۰ درصد سبزن یا آبی😂😂😂😂نهایتش ۷۰ درصد چشم آبی اونم تو عنااند و سوئد که جمعیتش انداره یکی از سهزهای ایرانه 

ایتالیا رومانی آلبانی قبرس اسپانیا پرتغال ۸۰ درثد چشم مشکی و قهوه ایی هستن مثل ترکیه و ایران 

اینم پیج اینستای دوستان ایرانی من 

الان میفرستم

عزیزم شما فرهنگ اینجا رو نمیدونی راستش کلا چهره خاورمیانه رو دوست ندارن حالا حتی اگه بور و چشم روشن ...

چهرخ خاورمینه ایی تو ایتالیا و فرانسه پر هست خودشون شبیه خاورمیانه هستن چشم ابرو مشکی باپوست گندمی اتفاقاد کسیس که بور و چشم روسن باشه خاورمیانه ایی حساب نمیشه چون کاملا شبیه اروپایی هاست 

من خودم اروپابودم فایل هم زیاد داریم 

عزیزم شما فرهنگ اینجا رو نمیدونی راستش کلا چهره خاورمیانه رو دوست ندارن حالا حتی اگه بور و چشم روشن ...

خوب نگاه کن این ها چهرشون مثل شماله اروپاست ولی ایرانی هستند

@nilooltf

@miiiiddaa

@liyavilkova

neginhaghdost@

این ها کجاشون چخره خاورمیانه هستن؟

چشم آبی روشن ۱۷۸ قد موهای بلوند کاملا مثل اسکاندیناوی هستن 

اون برای شرق هستش که در‌واقعیت جزو وایت های روسیه حساب نمیشن عزیزم خود غرب نود درصد ابی و سبزن قهوه ...

اتفاقا رنگ چشم سبز و عسلی تو ترکیه و ایران خیلی زیاده تو اروپا فقط آبی زیاده سبز و عسلی کم هست 

قهوه ایی هم زیاده تو ایتالیا روم آلبانی صربستان فرانسه 

تو ایران هم سمت شمال و تبریز اردبیا ارومیه چشم آبی و سبز خیلی زیاده چون ژن روسی و ترک دارند

شما مگه چهرت خاورمیانه ایی هست؟؟دخترای ترکیه هم سفید و چشم رنگی ان ولی شبیه خاورمیانه نیستن 

برید اینستاگرام و دوستان زیبای من را بببینید که با برند های اروپایی هم همکاری داشتند 

روسیه هم دختراش عاشق پسرای خاورمیانه هستن 

مثل پسرای بالاشهر تهران 

لطفا اطلاع نداری کامنت نزار من خودم چهرم اروپابی ۱۷۷ قد چشمای آبی و پوست وایت فیر اسکین پس من هم سف ...

اونم تو فنلاند و سوئد که جمعیتشان خیلی ممه تو اروپا فقط اسکاندیناوی ۷۰ درصد چشم آبی و بلوندن

تو ایران هم ۱۰ درصد بلوند طبیعی با چشم آبی هست