2777
2789
عنوان

با همسرتون یا عشقتون چجوری آشنا شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 77 پست

اینستا 

جالبیشم اینه باهم تو یه محل زندگی میکردیم  

رفته بود از خالم تیوی بخره برای نمایشگاه و گفته بود من فلانیم ( باشگاه پرورش اسب داره) خالمم گفته بود من خاهرزادم سوار کاره اسمش اینه 

اونم پیج منو نشون میده میکه این ؟؟ من دوساله دنبال این دخترم..( بهم پیام میداد ولی چون جفتمون غد بودیم نخ نمیدادیم) 😂 

خلاصه تا اینکه یه شب دعوتمون میکنه  

انقدر باهم کل کل کردیم  که فکرشو نمیکردم از هم خوشمون اومده باشه ، تا چشامو باز کردم دیدم عه وسط یه رابطه ام 🤝😅 و بعد یکسال دوستی اومد خاستگاریم و حالا ام عقدیم

بگو عشقم میشنوم

والا همه چیز از سال ۹۸ شروع شد .  ۲۹ خرداد سال ۹۸ یه شب رفته بودم از سوپر مارکتی که زیر خونمونه یه چیزی بخرم 

۱۰ ثانیه باهاش چشم تو چشم شدم . همون ۱۰ ثانیه ۶ سال از عمر مو ب فنا داد . 

عاشقش شده بودم بد جور . خلاصه احساساتم و بهش لو دادم . شب ۳ مرداد سال ۹۸ ساعت ۹ و ۲۱ دیقه من بهش گفتم دوسش دارم و اون با بی رحمی گفت که از من خوشش نمیاد 

من قبول کردم و داشتم با این قضیه کنار میومدم که تقریبا ۳ ماه بعد از این قضیه ، متوجه رفتاراش شدم . پسر همسایه مونه ‌. هرموقع من و میدید بهم خیره میشد لبخند میزد ، با آهنگای مورد علاقه من رانندگی میکرد ، توی اینستا پیجش و شبیه پیج من درست میکرد و خلاصه با رفتاراش و حرکاتش یه طوری رفتار میکرد که انگار دوسم داره . تا پارسال همین رفتارا ادامه داشت . تا اینکه پارسال متوجه شدم با تمام دخترای شهر خاطره داره و اصلا از من خوشش نمیومده و نمیاد و فقط هدفش بازی با احساسات من بوده . تو این ۶ سال غرقش شده بودم 

ولی پارسال و با دوستم اوکی شد واسه همیشه از قلب و ذهنم بیرونش کردم. دیگه حتی حاضر نیستم تو چشاش نگاه کنم 

بنی آدم اعضای یک پیکرند ،ولی مایه ی زجر یکدیگرند....🙂🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی سادیسمی بوده پدر آخرم با دوستت ریخته رو هم؟

آره عزیزم بره بمیره آشغال عوضی اصن نمیخام دیگه ریخت نحس شو ببینم

بنی آدم اعضای یک پیکرند ،ولی مایه ی زجر یکدیگرند....🙂🖤
خوش بحالت ما از این عاشقا نداشتیم و خوشبخت بشی

مرسی عزیزم ب همچنین 

البته الان حس میکنم خیلی خراب کردم دیدشو نسبت ب خودم 

حسشو کمرنگ کردم 

و بشدت پشیمونم از رفتارام..