2777
2789
عنوان

مشکل خیلی بزرگی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 23 پست
خدانکنه عزیزممرسی مهربون💐

مرسی مهربونم ایشااله خدا رو همین مهربونیت کمک میکنه

بخون فرزندم                                                        ★ کاربر خاموش از تاریخ ۱۳۹۷/۹/۲۸ ★ وی در تاریخ(۱۴۰۳٫۵٫۲۹)  خیر سرش تصمیم گرفت کاربری بزنه                           مونالیزا بدون داوینچی 🤲📿 البته از نوع محجبه(فان) برای چشم نخوردن حاج خانوم مونالیزا صلوات🧿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا کمک اسی کن

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

مرسی مهربونم ایشااله خدا رو همین مهربونیت کمک میکنه

انشاالله خیلی دلم گرفته😭😭😭😭

همش سعی میکنم خودمو قوی نشون بدم ولی از درون داغونم

سر دو راهی گیر کردم ذهنم آشفته س

هر وقت بچمو نگاه میکنم بغضم میترکه گریم میگیره

ای خدااااا 😭

ببخشید گلم سرتو درد آوردم ولی واقعا الان درد دل نیاز داشتم

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️
خدایا کمک اسی کن

ممنو مهربونم خدا کمک شما هم بکنه🤲

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️
انشاالله خیلی دلم گرفته😭😭😭😭همش سعی میکنم خودمو قوی نشون بدم ولی از درون داغونمسر دو راهی گیر کرد ...

ن عزیزم چه سردردی همه تو زندکی مشکل دارن به قران الان دارم واسه خودتو اون طفل معصوم گریه میکنم خدا قطعا کمکت میکنه 😭😞🥺تو اتفاقا خیلی قوی هستی که به فکر بچتو زندگیت هستی 🥲 هر چی بخوای میتونی بهم بگی اگرم دوست داری درخواست دوستی بده هر چی دوست داری بگو خیلی دلم میخواد تو این شرایط ارومت کنم:))))

بخون فرزندم                                                        ★ کاربر خاموش از تاریخ ۱۳۹۷/۹/۲۸ ★ وی در تاریخ(۱۴۰۳٫۵٫۲۹)  خیر سرش تصمیم گرفت کاربری بزنه                           مونالیزا بدون داوینچی 🤲📿 البته از نوع محجبه(فان) برای چشم نخوردن حاج خانوم مونالیزا صلوات🧿
ن عزیزم چه سردردی همه تو زندکی مشکل دارن به قران الان دارم واسه خودتو اون طفل معصوم گریه میکنم خدا ق ...

ممنون مهربونم

ممنون مهربونم

خواهش گلم :)