2777
2789
عنوان

خیانتهای مادرم به من

467 بازدید | 22 پست

دلم داره میترکه از غم از دست مادری که بارها بهم ثابت شده که منو دوست نداره بارها دیدم با کلام و رفتارش منو تحقیر میکنه نقاط ضعفمو به روم میاره از ظاهر تا اخلاق نا سبک زندگیمو تحقیر میکنه بهم هیچ ارزش و احترامی نمیذاره ولی من موضع ام در برابرش فقط دلسوزیه چون ۱۶ سالش بوده منو به دنیا آورده و یه جورایی شاهد تمام بدبختیاش بودم مدر دیکتاتور زندگی با خانواده شوهر و جنگ و دعواهاش نداشتن ارزش و احترام از طرف پدر واسه همین با تمام بدیهاش فقط دلم براش میسوزه و هیچکدوم از رفتارهاشو جبران نمیکنم

ازهمه بدترررررررررر اینکه عاشق شوهرمه ومن خودمو زدم به اون راه و مدام شوهرمو بازخواست میکنم چون دیدم که اینم بدش نمیاد اینقدر به شوهرم گیر دادم که ازم سرد شده شوهری که عاشقانه همدیگه رو دوست داشتیم مادرم حتی در این زمینه هم بهم رحم نکرد به جای اینکه یک بارهم اونو بازخواست کنم و غیر مستقیم بهش بفهمونم همش به شوهرم میگم شوهرمم نخواد مادرم نمیذاره هربار که میریم خونش اونشب من با سوهرم جنگ و دعوا دارم هییییییی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنی خواهر یا حساس شدی

نه مطمئنم مدام از کنارش رد میشه حرفهای  اونجوری میزنه میزنه حالتهای ایستادنش رو طوری تنظیم میکنه که ببخشید که قسمتهای تحریک آمیز  بدنش رو نشون بده

شوهرت باید پشتت باشه.الان بگی این مادرمه فردا ینفر دگ نخ میده شوهرت باید بره .مشکل از شوهرته.مادرت هوای مرد جوان کرده  خطریه ازش فاصله بگیر.من شنیدم بارها ک مادرخانوم و با دامادش رابطه داشتن و زندگی فرو پاشید.تواین دوره زمونه هیچی از هیچکس بعید نیس.

اگه درست حدس زده بلشی که عاشق شوهرت و خیلی اذیتت میکنه تنها راهش قطع رابطه است

واقعا؟ آخه پنج شش ماه نرفتم گفتم شاید از سرش بیوفته باز که رفتم همون اشو همون کاسه منم ادمم دلم مادر میخواد خونه پدر میخواد

شوهرت باید پشتت باشه.الان بگی این مادرمه فردا ینفر دگ نخ میده شوهرت باید بره .مشکل از شوهرته.مادرت ه ...

شوهرم مرد خوبیه کاریزما داره و قیافه و هیکلش به دل میشینه ولی در مقابل محبت زنها سست میشه