2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم‌بهداشت گفت بیا برات سونو بنویسم هیچیم‌بهم نگفت خیلی میترسم

متاسفانه فامیل ما همینطوری بود هی پشت گوش انداخت اخرش وقتی فهمید که دکتر گفت 1 هفته زنده ای...

امیدوارم برای شما چیزی نباشه ولی حتما برو ماموگرافی تا خیالت راحت شه

لولوعه نینی سایت 😛
متاسفانه فامیل ما همینطوری بود هی پشت گوش انداخت اخرش وقتی فهمید که دکتر گفت 1 هفته زنده ای...امیدوا ...

تعطیلات تموم شه ان شاءالله میرم خدا کمک همه کنه اون بنده خدا چی شد؟الان در قید حیاته؟

ی کم بزرگتره اون قسمت ک سفت شده.۳۳

نگران نباش برو دکتر واست سونو سینه مینویسه 

منم چند روز پیش گردنم باد کرده بود مثل شما فکر میکردم 

سونو دادم گفتن التهاب تیرویید دارو داد دو روزه خوب شدم 

نگران نباش برو دکتر واست سونو سینه مینویسه منم چند روز پیش گردنم باد کرده بود مثل شما فکر میکردم سون ...

امیدوارم برا منم سرطان نباشه اخه دخترداییم داره ی کم بخاطراونم هست استرسی شدم

تعطیلات تموم شه ان شاءالله میرم خدا کمک همه کنه اون بنده خدا چی شد؟الان در قید حیاته؟

دوساله فهمیده، سینشو تخلیه کردن، تمام گره های لنفیشو درآوردن، سرطانش دیگه پخش شده مرحله اخره. زد به رحمش رحمش تخلیه شد. الانم مشکلات مغزی مثل فشار مغزی و اینا پیدا کرده، دکتر گفته دیگه خوب نمیشه و هرلحظه ممکنه بزنه یجاش. همون موقع که دکتر تشخیص داذ فوری عمل سینه و تحلیه لنف انجام داد، یسال بعدش زد به رحمش. فعلا خوبه خداروشکر

لولوعه نینی سایت 😛
دوساله فهمیده، سینشو تخلیه کردن، تمام گره های لنفیشو درآوردن، سرطانش دیگه پخش شده مرحله اخره. زد به ...

ای وای خدا بهش سلامتی بده بنده خدا بدخیمشو گرفته

معلوم نیس از کجا میاد این مریضی

دعا کنید برای همه و برای این بنده حقیر خدا

ولی لطفا حتما سه شنبه برو میتونی هم بری اورژانس بیمارستان خودشون میفرستن بخش زنان اونجا واست انجام م ...

اگر‌فردا تعطیل نبود میرفتم

التماس دعا دارم اول برای بقیه مریضا بعد برای خودم

دعا کنید هیچی نباشه ن بدخیم ن خوش خیم از فشار عصبی باشه نمیدونم هرچی ک زود خوب بشه