2777
2789
عنوان

میخوام برای یه نفر طلا هدیه ببرم چجوری بهش بفهمونم طلاعه

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 33 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین وقتی بش دادی، بگو از طلافروشی فلان خریدم، بهشون گفتم اگه پسند نکردی یا مثلا اگه سایزش کوچیک بزرگ بود میتونی بری تعویض کنی یا واست اندازش کنه.

اینجوری میفهمه که طلاست و نو هم هست ینی واسه خودت یا بقیه نبوده

وزن اولیه ۹۸.۶🙈وزن هدف ۷۰😍 هدف اول:۹۵🔓هدف دوم:۹۰🔓هدف سوم:۸۵🔓هدف چهارم:۸۰🔒هدف پنجم:۷۵🔒هدف نهایی:۷۰😍❤️ عضو گروه قرمز تاپیک بامداد خماریه دفعه تونستم بازم میتونم💪
جدیاخه میفهمه که چقدر خریدمش که

دیگه نفهمه هم اولین طلا فروشی ببره بهش میگن. طلا و سکه پارسیان همه قیمتا دستشونه. مثلا اگه ساعتم بخری با یه سرچ میفهمه چند خریدی. یا یه ادکلنم همینطور یا حتی یه ماگ

دیگه نفهمه هم اولین طلا فروشی ببره بهش میگن. طلا و سکه پارسیان همه قیمتا دستشونه. مثلا اگه ساعتم بخر ...

اره راست میگی

دمت گرم😘

عزیزم کادوهایی که بهش میدن همه زیر ۵۰۰ تومنه قطعا

از من هم خیلی کم انتظار داره

ولی من یه طلا سبک بهش بدم ، با اینکه طلاعه ولی نمیگه چقدر سبکه؟

کاربر 

بلدینااا😅این فک کنم خوب باشهپس فاکتو و نزارم توش؟

😅😅😅 

من خودم شخصا نمیذارم و فقط از مامان بابام و شوهرم هر موقع کادو دادن بم فاکتورش بوده. بقیه تا حالا بم فاکتوری ندادن

وزن اولیه ۹۸.۶🙈وزن هدف ۷۰😍 هدف اول:۹۵🔓هدف دوم:۹۰🔓هدف سوم:۸۵🔓هدف چهارم:۸۰🔒هدف پنجم:۷۵🔒هدف نهایی:۷۰😍❤️ عضو گروه قرمز تاپیک بامداد خماریه دفعه تونستم بازم میتونم💪
اره راست میگیدمت گرم😘عزیزم کادوهایی که بهش میدن همه زیر ۵۰۰ تومنه قطعااز من هم خیلی کم انتظار دارهو ...

طلا طلاس و با ارزش من داداشم عیدی بهم یه دستبند داد که یه تیکه کوچولو طلا داره سالهاس دارمش