2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما در مقابل من باربی هستید، گرچه اضافه وزن دارین

ن کجام باربیه ۱۰ کیلو شکم و پهلو دارم فقط خسته شدم اه

مثلا رژیمم ۷ کیلو کم کردم از بعد زایمانم ولی الان اراده‌مو از دست دادم رژیمو کم‌کم ول کردم خیییلی ناراحتم

🤎انسان باشیم🤎
باید ۶۸ بشم...به ۷۰ هم راضی ام ولی کو اراده🥲

عزیزم، در مقابل من گفتم، من عینه بادکنکم، دارم میترکم از شکم

چاقم زیاد، خب که چی؟ من باعث میشم که تو حس لاغری کنی!
ن کجام باربیه ۱۰ کیلو شکم و پهلو دارم فقط خسته شدم اهمثلا رژیمم ۷ کیلو کم کردم از بعد زایمانم ولی ال ...

شکم ندیدی هنوز عزیزم! توپ چربی و دنبه ام من!

شکم ندیدی هنوز عزیزم! توپ چربی و دنبه ام من!

خب ارادتو قوی کن کم بخور ورزش کن تنقلات و قند و حذف کن چربی نخور واقعاااا لاغر میکنی میگم من بااین روش طی دوماه ۷ تا کم کردم

شما چون وزنت زیاده دوبرابر من کم میکنی با این روش باور کن سال آینده همین موقعا ۳۰ تا رو شما کم کردی

🤎انسان باشیم🤎
خب ارادتو قوی کن کم بخور ورزش کن تنقلات و قند و حذف کن چربی نخور واقعاااا لاغر میکنی میگم من بااین ر ...

من از ۶۲ رسیدم به عین وزن، صد بار رژیم شروع کردم عزیزم، از صبح تا عصر، کم که نکردم هیچی چاقتر هم شدم بعدش... واقعا عینه یه توپ جربی ام! ببخشید اینجوری میگم!

من از ۶۲ رسیدم به عین وزن، صد بار رژیم شروع کردم عزیزم، از صبح تا عصر، کم که نکردم هیچی چاقتر هم شدم ...

خب چرا..با رژیم هم لاغر نمیشی؟حتی با ورزش؟

ازمایش بده تیروئیدت رو چک کن شاید واقعا مشکل جدی داشتی یا پرخوری عصبی یا کم تحرکی بررسی کن ببین چیه

حیفه آخه چاقی خیلی ادمو بدفرم و بد هیکل می‌کنه 

همش آدم توحسرت لباسهای خوشگل و رنگی

توحسرت عروسی رفتن و مهمونی و لباس های خوشگل 

از همین امشب تصمیمتو قاطع بگیر وین کاری برا خودت بکن 

واقعا حیف زیباییت و حیف روحیه و اعصابت

🤎انسان باشیم🤎
خب چرا..با رژیم هم لاغر نمیشی؟حتی با ورزش؟ازمایش بده تیروئیدت رو چک کن شاید واقعا مشکل جدی داشتی یا ...

عزیزم من یه مشکل بزرگ دارم اونم اینه که همون موقع هم که ۶۲-۳ کیلو بودم اندازه سه نفر میخوردم ولی چاق نمیشدم، از مرز سی سالگی که گذشتم ولی عینه به بادنکن باد شدم... باد هاااا، و رژیم برام مثل مرگه چون من عاشق خوردن بودم و متاسفانه هستم! دعوام نکن!

قرص بخور درسته ضرر داره ولی واقعا چاقیزیاد عوارضش بدتره 

من با قرص ۳۰تا کم کردگم

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
قرص بخور درسته ضرر داره ولی واقعا چاقیزیاد عوارضش بدتره من با قرص ۳۰تا کم کردگم

من از قرص و پودر و عمل واقعا میترسم، ببینیم فکر میکنی دو قلو باردارم ولی بازم از قرص بیشتر از  این شکم یا هر چی صداش میکنین میترسم!