2777
2789

چیزی براشون رو نشده؟

یکساله حالم بده شوهرم یه کارایی میکنه که بهش مشکوکم وخودشم میدونه ومیگه توشکاکی وواقعا قرص ومحکم ازخودش دفاع میکنه 

قصددارم برم پیش روانشناس چون فکروخیال بدجور اعصابموبهم ریخته 

شماباشین چیکارمیکنین؟

شوهرم اصلابهم بی توجهی نمیکنه حتی امسال برای تولدم سورپرایزم کرد وجشن گرفت می دونم خیلی هم دوسم داره ولی...نمیخوام یه روزی بیاد بفهمم احمق بودم و اون بازیگره خوبی بوده 

خیلی میترسم ازخیانت چون تواطرافیانمم زیاد دیدم

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بعد مدتها ک شک کردم پیام دیدم تو گوشیش ولی همه رو انکار میکرد

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

منم همین بودم شایدم هستم 

شکتو بروز نده به هیچ وجه فقط باعث میشی بیشتر مخفی کنه اگ چیزی هست 

یا اینکه نارلحت شه اگ چیزی نیس بگه بهم اعتماد نداریو فلان 

فقط برا اینکه خیاله خودتو راحت کنی چکش کن اونم ی جوری ک اصلا متوجه نشه 

چه کار کرده که حس امنیت واعتمادتو گرفته؟

حرفای همه روخوندم 

۱۱ساله ازدواج کردیم تاده سال اول به زوره من میرفت آرایشگاه همش شلخته وهپلی بود ولی حالا سفیدی دوره موهاشو نمیزاره دربیاد تند تند لباس وعطر وادکلن می‌خره 

گاهی به اسم اینکه بادوستاش میره بیرون ۳و۴ساعت غیبش میزنه درصورتیکه من اصلا ندیدم برای بیرون رفتن بادوستاش هماهنگ کنه گوشیش تو ده سال قبلی دائم دسته من بود ولی حالا برم سمته گوشیش بدش میاد خیلی وقته گوشیش دستم نبوده و....

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....

ببین عزیزم خیانت تلخ ترین اتفاق زندگیه، چیزی دیدی که یکساله مشکوک شدی حتما ، شاید سو تفاهمه شایدم واقعیت اگه خیلی غیر عادی وزیاد داره توجه میکنه یا خیلی سرد شده داره خیانت میکنه، من خودم دیدم سخته 😑 

عزیزدلم اشتباه منو توتکرارش نکن 

میدونم که  حس زنی اشتباه نمیگه ولی اصلاااااا بروش نیار بزار حداقل  یه حجب وحیایی یه ترسی. ته دلش باشه تا نتونه ادامه بده. وتمومش کنه ولی اگه بروش بیاری علنن

خیانت میکنه و اسمت میشه زن مریض روانی شکاک 

شوهره من بهم گف حسرت به دلت میزارم تاازم مدرکی پیدا کنی 

پیدا کردم ولی منی که شرایط،طلاقو نداشتم توخودم شکستم وسوختم 

لایک نکنید