2777
2789

من تنبلی تخمدان داشتم و دکتر رفتم تا حامله شدم حالا جاریم هر وقت منو میبینه میگه راستی  فلانی برای بچه دار شدن دکتر رفت ها ،همش این مثال هارو میزنه منم هیچی نمیگم منظورش چیه ؟ خودش سالی یک دوبار سقط می‌کنه و دوتا خواهر و مادرش طلاق گرفتن و دوست پسر دارن و داداش مگر بالای ۳۰ سال علاف داره من اصن حتی به اینکه بخام ناراحتیش کنم فکر هم نکردم چه برسه یکبار به روش بیارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بزنی تو پوزش عزیزم 💅🏻

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
آدما به اندازه ی عقده هاشون به دیگران زخم زبون میزنن

دقیقا خیلی عقده ای بچگی مادرش با زور میبرد خونه مردم کارگری کنن بعد با هزار زنگ و تهدید خودکشی عروس اینا شد و داعم میخوره می‌خوابه میگرده ولی تا منو میبینه میگه فلانی هم با دکتر. بچه دار شد ها

دقیقا خیلی عقده ای بچگی مادرش با زور میبرد خونه مردم کارگری کنن بعد با هزار زنگ و تهدید خودکشی عروس ...

بگو عیبی نداره آدم تحت نظر متخصص باشه تا بچه سالم بدنیا بیاره

این چیزا هرگز بد نیست