2777
2789

من خریت کردم یبار یچیزیو مخفی کردم و دروغ گفتم حالا بین دوتا خانواده ک یکیش خودمونیم دعوا شد و روبرو کشی الانم با شوهرم قهریم😪

بچه ها میشه یه صلوات با دلای پاکتون برام بفرستید...خدایا امیدم فقط به خودته 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من درمورد بابام مخفی کاری کردم ووقتی شوهرم بعدازچندین سال بابامودید اون همه چیزاییکه من نمیخواستم شوهرم بدونه رو گفت 

شوهرم چندباری گفت که پنهان کاری کردی ولی به قهرودعوانکشید

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....

در این حد ن

ولی چن سال پیشا ک تازه تلگرام اومده بود گفت راضی نیستم نصب کنی منم گفتم باش ولی نصب کردم

ی چن روزی ک گذشت داشتم با گوشی کار میکردم دید

چیزی نگفت فقط گوشیمو2 روز ازم گرفت😂بعد از2 روز بهم پس داد تلگرامم خودش حذف کرده بود

جالب اینه بعد از گذشت این همه سال هنوزم تلگرام ندارم

الان ایشون حرفی نداره من دیگه خوشم نمیاد😅

هرکسی از یار چیزی خواست هنگام وصال🥲                  من ب محض دیدن تو خاطرت را خواستم🤤

ن اما مادرش اینطور شد.دستش رو شد حالا شوهرم مدتیه ک نمیره خونه مادرش خیلی ازش دلخوره

خیلی بده واقعا بعضی وقتا ادم خر میشه دورازجون

من درمورد بابام مخفی کاری کردم ووقتی شوهرم بعدازچندین سال بابامودید اون همه چیزاییکه من نمیخواستم شو ...

چقد اون موقع حس بدیه واقعا

چقد اون موقع حس بدیه واقعا

وقتی بابام داشت شاهکاراشو پیش شوهرم میگفت من داااااغ کرده بودم احساس میکردم ازگوشام داره مثه زودپز هوای داغ میزنه بیرون.خیلی بد بود هرچقدرم میخواستم باهاش خداحافظی کنم که بس کنه باز ادامه می داد 

احساس میکنم ازعمد اینکاروکرد

وقتی بابام داشت شاهکاراشو پیش شوهرم میگفت من داااااغ کرده بودم احساس میکردم ازگوشام داره مثه زودپز ه ...

من ک دستو پام میلرزه قلبم شروع میکنه تند زدن اون لحظه میخاستم بمیرم

در این حد نولی چن سال پیشا ک تازه تلگرام اومده بود گفت راضی نیستم نصب کنی منم گفتم باش ولی نصب کردمی ...

😅چقد بده واقعا 

من ک دستو پام میلرزه قلبم شروع میکنه تند زدن اون لحظه میخاستم بمیرم

دورازجون 

کلا اگه مخفی کاری باشه که خودم فقط بدونم شوهرم تاحالا اصلانفهمیده ولی اینم بابام ازعمد انجام داد که علتش طولانیه بخوام بگم 

درکت میکنم واقعا فقط زمان لازمه توهمه چی به روال عادی برگرده 

شوهرمم یه اخلاقای خاصی داره که مجبورم یه سری مسائلوازش مخفی کنم که مقصرخودشه وگرنه چیزایی که من مخفی میکنم اصلا موضوعات مهمی نیستن به جزهمون قضیه بابام 

دورازجون کلا اگه مخفی کاری باشه که خودم فقط بدونم شوهرم تاحالا اصلانفهمیده ولی اینم بابام ازعمد انجا ...

واقعا بیشتر مقصر خودشونن من شوهرم از بس سادس همه رو مث خودش میبینه همچیو براهمه میگه محرم میدونه اما منو نه واقعا بعضی وقتا دیگه کشش ندارم فقط مجبورم بسازم 

خیلی😂😂😂ی احساس شرمندگی وخجالتی داشتم همزمانوای خدا

خدا برا هیشکی نخاد😂اصن زبون ادم بند میاد لامصب وقتی میگن چرا مثلا اینو گفتی یا اینکارو کردی 

واقعا بیشتر مقصر خودشونن من شوهرم از بس سادس همه رو مث خودش میبینه همچیو براهمه میگه محرم میدونه اما ...

مردا موجوداته عجیبین شوهره منم ازینکارامیکنه و اعتراض منم بی تاثیره